Hİ LEVEL 50UHL650 Teknik Özellikleri

theCrow Çevrimdışı

theCrow 

Yeni Üye
28 Eyl 2020
26
Herkese merhabalar, öncelikle herkese aydınlatıcı yorumları ve tecrübeli paylaşımları için teşekkür ederim. Bir kaç gündür forumda ve genel olarak nette biraz araştırma yaptım. Yine de bu iki model arasında kararsız kaldım;

2.199 TL'ye satılan Hi Level 50UHL650 50"
2.899 TL'ye satılan Hi Level 55UHL960 55"

İlk başta 50" olan modeli almayı düşünüyordum fakat her ne kadar bütçeme çok uymasa da biraz daha fazla ödeyip neden daha büyüğünü almayayım ki diye bir düşünce aklımı sardı. Ardından 55UHL960 başlığında bir çok olumsuz yorum gördüm ve tereddütte kaldım. Online mağazada iki model de an itibariyle satışta ve stoklarda mevcut (ne kadar daha stoklarda olur bilemiyorum ama A101 mağazasında bölge sorumlusunu aradılar ve depoda bir çok 50inc gördüğünü söyledi). Ayrıca bugün A101 önünden geçerken 1 Ekim'de satışa sunulacak 49inc lik bir modeli gördüm ama 4K olmadığından direkt olarak aklımdan çıkardım. 50" yeterli gibi düşünüyorum ama büyüğünde de aklım kaldı. Olumsuz yorumlar kafamı çok karıştırıyor.

TV kanalları ile işim yok, youtube-netflix-maçlar vs. için alacağım. 55" olanı gündeme almalı mıyım yoksa 50" alıp sessizce yoluma devam mı etmeliyim? :)

Değerli görüşlerinizi paylaşmanızı isterim, sizce ne yapmalıyım ?

C Çevrimdışı

Cenk_33

Yeni Üye
5 Eyl 2020
32
51
@
Selam , direk benim incelemem olmadı lakin kuran arkadaşlarım normal kullanıcıyı üzmeyecek bir cihaz olduğunu söylediler. Panda ve aou panel üzmez. Lakin Va panel olduğunu unutmayın.

Ana kartı Adem hicamin da çok beğendiği ve gerçekten Vestel için beğendiğimiz mb130s ana kart mevcut olduğu için artisi mevcuttur.

Hdr desteği diğer model ve markalarda olduğu gibi sorunsuz dur. USB den ben saatlerce bu ana kartta 4k filmler izliyebiliyirum.

Smart konusunda vestelin en pahalı modelini dahi alsanız browser biraz can sıkıcı, tek kumanda ve eski kafada kalması nedeni ile bişey aramak vs zor. Ve günümüzde her site deli gibi reklam veriyor TV de bir film açarken bu reklam sekmeleri TV yi sapittiriyor.
Ama netflix youtube gibi uygumalar pek üzmüyor.arada donma vs yapabiliyor normaldir.
Üzerindeki kart hala güncelleme alan, hala yeni sayılacak bir teknoloji.

Artık ucuz bişey yok bu nedenle bu ürün fiyatına göre başarılı diyebiliriz.
F fikoloji üstad peki benim açımdan can alıcı soru: Bu TV de
49 UHL 650 mı yoksa 50 UHL 650 mi?
Boyutu dışında bu ikisini birbirinden farklı kılan artı yada eksi özellikler var mı?
Açık ve net olarak 49 u mu yoksa 50 yi mi almalı?
Saygılarımla
Adem Helvacı Adem Helvacı

ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
@

Boyutu dışında bu ikisini birbirinden farklı kılan artı yada eksi özellikler var mı?
Saygılarımla
49 stoklarda yok gelip gelmeyeceğini bilemeyiz ama 50 ben alacağım int sipariş ettim bugün sonra birine farklı model gitmiş sipariş etiğinden bende iptal ettim yarın para hesaba geçince mağazadan alacağım bölge müdürlüğünu arayın olduğunuz yerin stok varsa mağazadan alın

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
@

Saygılarımla

49 uzun süredir stoğa girmemiş üretimi durmuş olabilir artık birde MB130 li modeller yavaş yavaş bitirilip pratik olarak daha kötü olan Mb230 yaygınlaşıyor. 50UHL650 siparişi verdim elime ulaşınca foruma izlenimlerini yazacağım ama araştırmalarıma göre panel idare eder anakart iyi kalanı da klasik Hi-Level fiyatına göre iyi bir üründür diye tahmin ediyorum ama elime geçmeden tam emin olamıyorum.

theCrow Çevrimdışı

theCrow 

Yeni Üye
28 Eyl 2020
26
Dün gece stokta gözüken ürün an itibariyle tükenmiş olarak gözüküyor. Umarım tekrar gelir... Çok üzüldüm.

aaaf39cf9931d52906b.png

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Dün gece stokta gözüken ürün an itibariyle tükenmiş olarak gözüküyor. Umarım tekrar gelir... Çok üzüldüm.

aaaf39cf9931d52906b.png
Bu ikinci yada üçüncü satışı zaten yeniden gelebilir ama isterseniz bazı arkadaşların yaptığı gibi A101 yetkilileriyle iletişime geçip stok sorabilirsiniz bazen mağazalarda kalıyor satışı bitse bile.

H Çevrimdışı

Halil4207

Aktif Üye
27 Eyl 2020
73
35
Ben daha onceden almistim müşteri hizmetleri ni aradigimda daha onceden siparis verdigimden stok ayrildigini belirtti urunu bekliyorum geldiginde ürünu detayli inceleyeceğim ama yoğunluk fazlaymış Depolarında

theCrow Çevrimdışı

theCrow 

Yeni Üye
28 Eyl 2020
26
Hızlı mesajınız için teşekkürler. Evin yakınında A101 mevcut. Gidip danışacağım. Sonucu bildiririm.

Mağazaya gittim ve şu an ellerinde mevcut olan iki ürün 55UHL1000 & 50UHL670
Forumdaki mesajlara göre UHL650'nin anakartı daha iyi olduğu için onun arayışı içindeydim, ki hala emin değilim. Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla sanırım iki modelde de mb230 mevcut. Gün içinde bölge müdürlüğünü arayıp sorup bilgi verecekler ama bu iki tv'den birini seçmem gerekecek gibi gözüküyor. Panel bilgileri ve yorumlarınız için etiketlerini çektim. Görüşlerinizi bekliyorum.

10001389cea2f210fb77.png
67043e270068edc4a9f.png

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı

ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
Mağazaya gittim ve şu an ellerinde mevcut olan iki ürün 55UHL1000 & 50UHL670
Forumdaki mesajlara göre UHL650'nin anakartı daha iyi olduğu için onun arayışı içindeydim, ki hala emin değilim. Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla sanırım iki modelde de mb230 mevcut. Gün içinde bölge müdürlüğünü arayıp sorup bilgi verecekler ama bu iki tv'den birini seçmem gerekecek gibi gözüküyor. Panel bilgileri ve yorumlarınız için etiketlerini çektim. Görüşlerinizi bekliyorum.

10001389cea2f210fb77.png
67043e270068edc4a9f.png

F fikoloji Adem Helvacı Adem Helvacı
Cevapladi zaten sorunun cevabı konuda var

theCrow Çevrimdışı

theCrow 

Yeni Üye
28 Eyl 2020
26
Cevapladi zaten sorunun cevabı konuda var
Sevgili adaşım, iki tv'de de mb230 anakartının olduğunu tahmin etmekteyim. Bahsettiğiniz cevap gözüme çarpmadı, veya yeterli bulmadım. Kimisi mb130'a daha iyi diyor, kimisi mb230'a... ben de bunun arasında kalmış durumdayım. 650'ye ulaşamazsam bu iki tv'den birini alsam üzülür müyüm, ne kadar etkiler, bunların arayışı içerisindeyim. Bu konularda detaylı bilgiye sahip olmadığımdan biraz kafam karışık, amacım tekrar ettirmek değil :) Sevgiler...

Geri
Üst Alt