ALwuhusH
Aktif Üye
- 12 Ağu 2020
- 268
Ben bölge müdürlüğünü aradım var denildi banaMagazada uhl650 varmiymis hocam peki
Ben bölge müdürlüğünü aradım var denildi banaMagazada uhl650 varmiymis hocam peki
F fikoloji üstad peki benim açımdan can alıcı soru: Bu TV deSelam , direk benim incelemem olmadı lakin kuran arkadaşlarım normal kullanıcıyı üzmeyecek bir cihaz olduğunu söylediler. Panda ve aou panel üzmez. Lakin Va panel olduğunu unutmayın.
Ana kartı Adem hicamin da çok beğendiği ve gerçekten Vestel için beğendiğimiz mb130s ana kart mevcut olduğu için artisi mevcuttur.
Hdr desteği diğer model ve markalarda olduğu gibi sorunsuz dur. USB den ben saatlerce bu ana kartta 4k filmler izliyebiliyirum.
Smart konusunda vestelin en pahalı modelini dahi alsanız browser biraz can sıkıcı, tek kumanda ve eski kafada kalması nedeni ile bişey aramak vs zor. Ve günümüzde her site deli gibi reklam veriyor TV de bir film açarken bu reklam sekmeleri TV yi sapittiriyor.
Ama netflix youtube gibi uygumalar pek üzmüyor.arada donma vs yapabiliyor normaldir.
Üzerindeki kart hala güncelleme alan, hala yeni sayılacak bir teknoloji.
Artık ucuz bişey yok bu nedenle bu ürün fiyatına göre başarılı diyebiliriz.
49 stoklarda yok gelip gelmeyeceğini bilemeyiz ama 50 ben alacağım int sipariş ettim bugün sonra birine farklı model gitmiş sipariş etiğinden bende iptal ettim yarın para hesaba geçince mağazadan alacağım bölge müdürlüğünu arayın olduğunuz yerin stok varsa mağazadan alın@
F fikoloji üstad peki benim açımdan can alıcı soru: Bu TV de
49 UHL 650 mı yoksa 50 UHL 650 mi?
Boyutu dışında bu ikisini birbirinden farklı kılan artı yada eksi özellikler var mı?
Açık ve net olarak 49 u mu yoksa 50 yi mi almalı?
Saygılarımla
Adem Helvacı
@
F fikoloji üstad peki benim açımdan can alıcı soru: Bu TV de
49 UHL 650 mı yoksa 50 UHL 650 mi?
Boyutu dışında bu ikisini birbirinden farklı kılan artı yada eksi özellikler var mı?
Açık ve net olarak 49 u mu yoksa 50 yi mi almalı?
Saygılarımla
Adem Helvacı
Ben bölge müdürlüğünü aradım var denildi bana
Bu ikinci yada üçüncü satışı zaten yeniden gelebilir ama isterseniz bazı arkadaşların yaptığı gibi A101 yetkilileriyle iletişime geçip stok sorabilirsiniz bazen mağazalarda kalıyor satışı bitse bile.Dün gece stokta gözüken ürün an itibariyle tükenmiş olarak gözüküyor. Umarım tekrar gelir... Çok üzüldüm.
Bu ikinci yada üçüncü satışı zaten yeniden gelebilir ama isterseniz bazı arkadaşların yaptığı gibi A101 yetkilileriyle iletişime geçip stok sorabilirsiniz bazen mağazalarda kalıyor satışı bitse bile.
Hızlı mesajınız için teşekkürler. Evin yakınında A101 mevcut. Gidip danışacağım. Sonucu bildiririm.
Cevapladi zaten sorunun cevabı konuda varMağazaya gittim ve şu an ellerinde mevcut olan iki ürün 55UHL1000 & 50UHL670
Forumdaki mesajlara göre UHL650'nin anakartı daha iyi olduğu için onun arayışı içindeydim, ki hala emin değilim. Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla sanırım iki modelde de mb230 mevcut. Gün içinde bölge müdürlüğünü arayıp sorup bilgi verecekler ama bu iki tv'den birini seçmem gerekecek gibi gözüküyor. Panel bilgileri ve yorumlarınız için etiketlerini çektim. Görüşlerinizi bekliyorum.
F fikoloji Adem Helvacı
Sevgili adaşım, iki tv'de de mb230 anakartının olduğunu tahmin etmekteyim. Bahsettiğiniz cevap gözüme çarpmadı, veya yeterli bulmadım. Kimisi mb130'a daha iyi diyor, kimisi mb230'a... ben de bunun arasında kalmış durumdayım. 650'ye ulaşamazsam bu iki tv'den birini alsam üzülür müyüm, ne kadar etkiler, bunların arayışı içerisindeyim. Bu konularda detaylı bilgiye sahip olmadığımdan biraz kafam karışık, amacım tekrar ettirmek değil Sevgiler...Cevapladi zaten sorunun cevabı konuda var