Hi-Level 49UHL650 Panel Kırıldı.

S Çevrimdışı

snakepit

Yeni Üye
29 Kas 2019
20
42
Sadece cell değişir mi stok var mı diye sorarmisin ?
ücretli değişim olmuyor mu diye sordum. "biz sipariş oluşturacağız fabrika stok var ise ücretli değişim olmaz yok ise ücretli değişim olur dediler. anladığım kadarı ile sipariş vermeden stok bilgisini net alamıyoruz.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın önerdiği solobu panel onarım merkezinden de fiyat alabilirsiniz kendisinin ismini belirttiğinizde makul bir indirim uygulanacağını pazar günleri yaptığı canlı yayınlarında söylemişti.
tel:+90 549 567 77 05

S Çevrimdışı

snakepit

Yeni Üye
29 Kas 2019
20
42
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,470
33
Teşekkürler evet eski televizyonu aldılar. Tamir masrafına hem TV yi sıfırladık hemde 49 dan 55 inç e çıkmış oldu.
aynen o yüzden dedim ya , zaten eski tv nin para yapan tek kısmı anakart ,onu da satmak dert alacak kişiye uyar mı yanlış deneyip kartı yakar geri gönderir uğraştı iş.

En güzelini yapmışsınız o fiyata 55 inç var mıdır bilmiyorum.Sizdeki android mi?

S Çevrimdışı

snakepit

Yeni Üye
29 Kas 2019
20
42
aynen o yüzden dedim ya , zaten eski tv nin para yapan tek kısmı anakart ,onu da satmak dert alacak kişiye uyar mı yanlış deneyip kartı yakar geri gönderir uğraştı iş.

En güzelini yapmışsınız o fiyata 55 inç var mıdır bilmiyorum.Sizdeki android mi?
Android değil hocam

Geri
Üst Alt