Sadece cell değişir mi stok var mı diye sorarmisin ?Servisle görüştüm 2130 TL fiyat verdiler :(
Sadece cell değişir mi stok var mı diye sorarmisin ?Servisle görüştüm 2130 TL fiyat verdiler :(
ücretli değişim olmuyor mu diye sordum. "biz sipariş oluşturacağız fabrika stok var ise ücretli değişim olmaz yok ise ücretli değişim olur dediler. anladığım kadarı ile sipariş vermeden stok bilgisini net alamıyoruz.Sadece cell değişir mi stok var mı diye sorarmisin ?
Aynen öyle bir durum da varücretli değişim olmuyor mu diye sordum. "biz sipariş oluşturacağız fabrika stok var ise ücretli değişim olmaz yok ise ücretli değişim olur dediler. anladığım kadarı ile sipariş vermeden stok bilgisini net alamıyoruz.
görüştüm 2 bin küsür lira fiyat verdilerAdem Helvacı hocamın önerdiği solobu panel onarım merkezinden de fiyat alabilirsiniz kendisinin ismini belirttiğinizde makul bir indirim uygulanacağını pazar günleri yaptığı canlı yayınlarında söylemişti.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tel:+90 549 567 77 05
Evet hocam gördüm bunu yaptırmaktansa almak daha mantıklı tv çöp oldu arızalı bir şekilde satmaya çaışıcam artık ne kadar ederse. kötü oldu.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
geçmiş olsun eski tv yi aldılar mı?Baktığımda en son 2600 satılmış.Mantıklı bir seçim yapmışsınız gibi gözüküyor.İyi günlerde kullanın inş.TV yi 1832 TL ödeyerek 55UHL950 ile değişimi yapıldı
Teşekkürler evet eski televizyonu aldılar. Tamir masrafına hem TV yi sıfırladık hemde 49 dan 55 inç e çıkmış oldu.geçmiş olsun eski tv yi aldılar mı?Baktığımda en son 2600 satılmış.Mantıklı bir seçim yapmışsınız gibi gözüküyor.İyi günlerde kullanın inş.
aynen o yüzden dedim ya , zaten eski tv nin para yapan tek kısmı anakart ,onu da satmak dert alacak kişiye uyar mı yanlış deneyip kartı yakar geri gönderir uğraştı iş.Teşekkürler evet eski televizyonu aldılar. Tamir masrafına hem TV yi sıfırladık hemde 49 dan 55 inç e çıkmış oldu.
Android değil hocamaynen o yüzden dedim ya , zaten eski tv nin para yapan tek kısmı anakart ,onu da satmak dert alacak kişiye uyar mı yanlış deneyip kartı yakar geri gönderir uğraştı iş.
En güzelini yapmışsınız o fiyata 55 inç var mıdır bilmiyorum.Sizdeki android mi?