Adem abi vestel venüs 5.5x 2014 telefonu tanıtırken vestel firması kısa zamanda android 5 güncelleme alacak dedi 5 yıl geçti android 5 gelmedi android 4.2 de kaldı yerli dedik milli dedik türk malı 899tl verip android 5 gelecekmiş diye vestel venüs 5.5x aldık samsung almadık koskoca 5 yıl geçti android 5 lolipop gelmedi vestel önce verdiği güncelleme sözünü tutsun binlerce insan mağdur oldu panel samsung LG panel falan filan yurt dışında seri sonu üretim den kalkan liste dışı ucuz spot panellerden tv toplayıp bize 2000TL SATIYORLAR benim tv ye sözüm yok 10 numara 5 yıldız ama vesteli sevmiyorum hayatım boyunca evimize vestel marka iki ürün girdi bi tane cep telefonu bide bu tv 49uhl650 almıyacaktım çok reklamı oldu forum.da aldım almasam iyimiş smartı,da tvsi,de bi işe yaramaz harici hd uydu alıcı harici tv box taktım özellik var ama kullanışsız uydu kanalar aşağı yukarı değişiyor ..zaten bunun ederi 2000TL uçmayın özellikler şöyle böyle diye
Vestelin telefon kazığını yemeyen kalmadı sanırım bu ülkede.
Ben ki Vestel'i bu konuda mahkemeye dahi vermiş adamım
2014 de senin aldığın o 5.5 dan ben de aldım 5.5X Shadow almıştım. Ekran büyüklüğü dışında bir esprisi yoktu, kamera vizör her zaman olduğu gibi ucuz mal olduğu belliydi ki o dönem Galaxy S4 kullanıyordum, Eski telefonuma geri döndüm. Aynı dönem şirket personeline 4 adet Venüs 4.5 ve eşime de 1 adet Venüs 5.0 almıştım.
Sadece 5.0 eh işte idare ederdi, onun dışında o 4.5 denen telefonu, telefon diye dizayn eden mühendisin yatacak yeri dahi yok.
Garantili telefonumu onaramayan VESTEL
Anakart değişecek diyen ama değiştiremeyen yine VESTEL
Tamir edemediği ürüne değişim kararı çıkartan VESTEL
Garantili telefona değişim yapmak için ücret farkı isteyen VESTEL
Fark olarak 500TL isteyen yine VESTEL
Garantili Venüs 4.5 Telefon yerine V3 Öneren Vestel o kadar utanmaz bir marka ki bu konuda, İnternete girip baktığımda telefonun zaten Gittigidiyorda 510TL ye satıldığını gördüm.
Garantili ürünüm için utanmadan yüzüme (telefonda) ücret farkı isteyen onursuza mı bela okuyayım yoksa Vestele mi siz karar verin.
Diyeceğim o ki, Bu forumda biz hiç bir zaman uçmadık. Mal ne ise o, kimseden bir çıkarımız kazancımız yok, promosyon kapmak için markalara yalakalık yapan forumlardan da değiliz.
2000 TL ye bu özelliklerde ne var diye yukarıda yazmıştım cevap yazmamış yine Uçmayın Kaçmayın demişsiniz.
Ban 2000TL ye 4K (UHD), Smart ve Samsung panel ile üretilmiş bir marka söyleyin lütfen yarın hemen alıp o tv yi de incelemek için söküp mukayese etmezsem namert olayım.
Gelelim panel konusuna.
Bilmiyorum siz benim ne iş yaptığımı biliyormusunuz?
Benim işim panel. Mesleğim bu yani. Panel teknolojileri benim branşım. Bu nedenle SONY dahil olmak üzere önüme gelmeyen üretici yoktur.
Yıllardır anlatılan şu şehir efsanesinin İSPATINI yüzlerce kişiden istedim ama bir Allah'ın kulundan somut bir veri gelmedi.
Lütfen söylermisiniz bu hücrelerin kalite dereceleri neresinde yazıyor?
Şu Rakı şişelerinin diplerinde yazan numaralara göre mi belirleniyor bunlar da. Hayır samimiyetle soruyorum ki ben de bilmediğim bir şey var ise sizlerden öğrenmek istiyorum.
En baba SONY den an merdiven altı üretime kadar önüme gelmeyen tv yok, Hangisini açarsam açayım içinden aynı üreticilerin aynı kalitede panelleri çıkıyor.
Sanıyorum ki bana geleceğini önceden tahmin ettikleri tv lere hep aynı panelleri koyuyorlar bu durumda.
En babasının kalitesi ne ki bu tv lerde kullanılan paneller alt kalite olsun?
Al işte daha 3 günlük televizyonu olan @mert _turkiye nin tv de yine panel sorunu çıktı.
Adam gitti SONY tv aldı daha ne yapsın kaliteye ulaşmak için?
Bu adamın günahı ne o zaman? Haydi Vestel 3 üncü sınıf panelleri topluyor da ortaya bu sonuçlar çıkıyor diyelim. SONY ne yapıyor o zaman?
Yapmayın lütfen, daha önce yazdım yine yazayım, Eleştirin. Dibine kadar eleştirin ama iddialarınız mesnetsiz olmasın lütfen
Ben de demedim ki bu tv uçuyor kaçıyor. Yok abim yok, 2000TL ye bu özellikler ve bu stabil yazılımla ürün verebilen başka kimse yok.
Versin SONY bu kaliteyi bu fiyata, almayan da namert olsun