merhaba resmi panel bilgi hattı adlı konuya atın ve altına bu şekilde F fikoloji TEKNOWEST etiketleyin
Merhabalar forumda yeniyim bu televizyonu almayı düşünüyorum seri numarası ile panel ve anakart bilgisine ulaşılabiliyormuş galiba bu tv nin bilgileri nedir acaba
Anakart mb211s olmalı paneli seri no dan bakıyor hocalarımmerhaba resmi panel bilgi hattı adlı konuya atın ve altına bu şekilde F fikoloji TEKNOWEST etiketleyin
Adem Helvacı teraspy F fikoloji TEKNOWEST hocalarımMerhabalar bu tv den 2 adet aldim ancak bir sorum var arka ışık ayariyla oynanmiyor bunun bir yontemi varmidir ? Ayriyetten wireless display ile telefon baglanmiyor baglaniyorda kaliyor 2 tvdede ayni sorun var.
ekran ve ışık ayarları tabiki yapılabiliyor, bazıları taslak olarak kayıtlıdır değişmez diğer modlarda kontrol ediniz.Merhabalar bu tv den 2 adet aldim ancak bir sorum var arka ışık ayariyla oynanmiyor bunun bir yontemi varmidir ? Ayriyetten wireless display ile telefon baglanmiyor baglaniyorda kaliyor 2 tvdede ayni sorun var.