Bı üsteki by_trolun verdiği yazılımı denedin mi ?Kolay gelsin 17mb140 seri no: 7941777 model no:32R4020H32 tv açılıp kapanıyor bunun yazılımı var mı yardımcı olur musunuz
Bı üsteki by_trolun verdiği yazılımı denedin mi ?
Dosyayı indirdim ne yapmam gerekiyor yardımınız için şimdiden teşekkürlerBı üsteki by_trolun verdiği yazılımı denedin mi ?
Full yazilim riskli istir Ana kart degisimi masrafi cikarabilir Yazilimi vere icin seri noyu bosuna istemiyorlar Ustalar yardimci olacaklardir TEKNOWEST F fikoloji hosbulduk yokoonoMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dosyayı indirdim ne yapmam gerekiyor yardımınız için şimdiden teşekkürler
yazılımı denedik olmadı ekran açılıp kapanıyor başka yazılım var mıBı üsteki by_trolun verdiği yazılımı denedin mi ?
Full yazılım linkyazılımı denedik olmadı ekran açılıp kapanıyor başka yazılım var mı
2020 Nin son yazılım linkini verdim.yazılımı denedik olmadı ekran açılıp kapanıyor başka yazılım var mı
2020 Nin son yazılım linkini verd
regallere yazılım nasıl atılır2020 Nin son yazılım linkini verdim.
Yazılım link
aynı tv den bende var kumanda dan star verdiğimde kırmızı ışık sürekli yanım yanıp sönüyor hiç açılmıyor sonra kırmızı ışık beklemeye geçiyor tekrar tetikliyorum yine aynı yanıp yanıp sönüyor açılmıyor sorun ne olabilir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu sayfadaki kurtarma yazılımını denedim atılmıyor