teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Keşke artık şu elektrikli araçlar piyasa edinse de alabilsek. Şuan alsak dahi satamayacağımız bir durumda, beni de durduran şey bu olay sahiden.
Böyle giderse fred çakmaktaş gibi olacağız
Keşke artık şu elektrikli araçlar piyasa edinse de alabilsek. Şuan alsak dahi satamayacağımız bir durumda, beni de durduran şey bu olay sahiden.
Valla o kadar konuşunca canımçekti Beylikdüzünden Beşiktaşa midyeci Ahmete gidip kokoreç midye yeyip geldim şimdi ?Şimdi o 50yi 70 yaptım artık ,çocuklarla muhabbet ede ede iyice tanıdılar ,beni görünce "70 tl mi abi" diyorlar gülerek ,geçenlerde benzini alırken ,takıldı "abi fulleyeyimmi" dedi,başladık muhabbete ,birisi geldi "bir sıkıntımı var "dedi, "evet,çocuk fulleyeyim abi dedi de,pazarlık yapıyordum,indirim yapılırsa fullerim" dedim o kişiye ,gülüştük ,meğer patronmuş
Geçen hafta cenazeye gittiğimizde bahsetmişlerdi kuyu kokoreçten ama uzak geldiğinden gitmemiştim sevgili Domestos (bu arada nikini yazdıkça inan gülüyorum iyimi )
Bornova bana ters,ama nasip tabii,bu arada Alaşehirden getiriyor bizim hanımın yeğeni ,aldığımızda kiloyla alıyoruz ,kalanı dondurucuya atıyoruz
Kokoreç bir,midye iki,olmazsa olmazlarımızdandır
Ooooo,afiyet olsun bakalım bayaa yol yapmışsın ,gerçi sizin metrobuslarınız varValla o kadar konuşunca canımçekti Beylikdüzünden Beşiktaşa midyeci Ahmete gidip kokoreç midye yeyip geldim şimdi ?
Teşekkürler hoşbulduk, inşallah.Hoşgeldiniz, keyifli ve uzun soluklu iyi forumlar
Evet metrobüs var çokta yakınımda ama arabayla gittim, alışkanlık ? Abi adamın dükkanının önü gece yarısına kadar kuyruk, sıra bekleyip aldım. Yakın yerden gelmiş olsaydım geri dönecektim valla ?Ooooo,afiyet olsun bakalım bayaa yol yapmışsın ,gerçi sizin metrobuslarınız var