Tylerdurden
Aktif Üye
Doğru söze ne denirCanim ulkemizde tum ust duzey yetkililer.
Herseyden haberdardir ama Sorunu cozmek yerine kronik rahatsizligimiz olan sorunlari hali altina supurmeyi adettendir deyip hicbir soruna cozum uretmezler

Doğru söze ne denirCanim ulkemizde tum ust duzey yetkililer.
Herseyden haberdardir ama Sorunu cozmek yerine kronik rahatsizligimiz olan sorunlari hali altina supurmeyi adettendir deyip hicbir soruna cozum uretmezler

bayram tatiliii zaten hep tatil olduğu için bana çok bişe değişmedi biraz gezdim tozdum yineCümleten Hayırlı Geceler.
Bayram Tatiliniz Nasıl Gectı Bakalım Enerjı Saglam Depoladınız mı
Bız Paso Calıstık Yarın Son Insallah.
@Ado @Umut Barış @Deimos @BlackSea @@@@@@@

Egemen seninle ne zamandır görüşemiyoruzbayram tatiliii zaten hep tatil olduğu için bana çok bişe değişmedi biraz gezdim tozdum yine![]()

abi araya benim sınav girdi peşine hayat mücadelesi derken baya oldu.Egemen seninle ne zamandır görüşemiyoruz![]()

İyi geceler
![]()
Fazlasıyla azıttık abi yeterVay kardeşim, gecelerdesin yine ;)

Eeee hüzün mevsimi sonbahar yaklaşıyor, durulmak lazım artık ;)Fazlasıyla azıttık abi yeter![]()
Ben Pazar gecesi geldim, iyimiydi; iyi geçti kafamı toparladım, bol bol dinlendim. Tam bir şeyleri unuttum rahata eriştim derken bugün yüne sorunlarla yüzleştim.Cümleten Hayırlı Geceler.
Bayram Tatiliniz Nasıl Gectı Bakalım Enerjı Saglam Depoladınız mı
Bız Paso Calıstık Yarın Son Insallah.
@Ado @Umut Barış @Deimos @BlackSea @@@@@@@
insan hayatında sorunlar bitmiyor yaş kaç olursa olsun küçük büyük sorun farketmez. sürekli bir sorun sürekli bir sıkıntı uzun süredir bende sorunlarla savaşıyorum.Ben Pazar gecesi geldim, iyimiydi; iyi geçti kafamı toparladım, bol bol dinlendim. Tam bir şeyleri unuttum rahata eriştim derken bugün yüne sorunlarla yüzleştim.
Eeee hüzün mevsimi sonbahar yaklaşıyor, durulmak lazım artık ;)