Herkese Hayırlı Geceler

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Keyifler nasıl genşler... :cool Yeni düzende, düzülmeye hazır mıyız? Cubba cubbaaa cubba cubba, eğleniyor muyuz? :hihi:hihi:cal:cal

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
hayırlı geceler ben tv ile uğraştım gecem gündüzüm karıştı vallahi bayram mayram hak getire anlıycağınız arefe günü bu sorun oldu gece çok geç bir saatte ado hocam sağ olsun bayram günü yazılım attı bende bendekiler onun attığı derken uğraşıp durdum mağlum beklemek de gerekiyo yarım satti 1 saaati derken bugüne geldik şükür kavuştun ado hocaya ama en son attığı yazılımda yemedi şimdi bekliyorum öyle yani bende bi numara yoktu:alala

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Imza kampanyasi baslatalim ado hocam fiber internet lazim diye

Adam 40-50kb/sn dosya upload ediyor.
Igneyle kuyu kazmaktan farki yok
Full yazilim bekleyenlere Allah sabir versin.

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Imza kampanyasi baslatalim ado hocam fiber internet lazim diye

Adam 40-50kb/sn dosya upload ediyor.
Igneyle kuyu kazmaktan farki yok
Full yazilim bekleyenlere Allah sabir versin.
:okiyidi bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence Vestelin ado hocanın evine yüksek hızlı bir sistem kurması ve internetin ücretinide firma olarak karşılaması gerek bunda ciddiyim espiri değil adam bildiğin amme hizmeti yapıyor yardım severlikte bi yere kadar iş sevgisi sorun çözme yetisi olsun bunları karşılık beklemeden yapıyor ancak yetkililerin bunu görmesi gerek Vestelin marka değerini yükseltiyor sponsor olunması gerek diye düşünüyorum:ok

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Tylerdurden Tylerdurden, asil sikinti ado hocanin
Bulunduğu konumda internet altyapisi iyi degil.
Bununla ilgili girişimi olmustu askida kaldi yanilmiyorsam.

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Tylerdurden Tylerdurden, asil sikinti ado hocanin
Bulunduğu konumda internet altyapisi iyi degil.
Bununla ilgili girişimi olmustu askida kaldi yanilmiyorsam.
orası öyle benim dediğimi ado hoca zaten talep dahi etmez ancak bu altyapı sorunu olsun başka varsa bir sorun Vestelin üstlenip çözmesi gerekir diye düşünüyorum ürün satışlarına bile etkisi var sizlerinde payı var bu arada birde mesele sadece TV değilki bunun beyaz eşyası kliması vs bi çok ürünü buradan lansman yapıyor artısı eksisi sunuyorsunuz olumluda geri dönüşler alıyorsunuz çok yararlı bir platform zaten onun içindirki yine yineliyorum belki yazdıklarımı bir yetkili okur da ilgilenir diye.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,819
Canim ulkemizde tum ust duzey yetkililer.
Herseyden haberdardir ama Sorunu cozmek yerine kronik rahatsizligimiz olan sorunlari hali altina supurmeyi adettendir deyip hicbir soruna cozum uretmezler

Geri
Üst Alt