Herkese Hayırlı Geceler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Transformers 5

6. Kere Izliyorum Suan :kop:

Hayırlı akşamlar bende köpekleri gezintiye çıkardım hem onlara hem bana spor yürüyüş :)

@Sota hocam size bir film önereyim izlemediyseniz izleyin tavsiyemdir Sekiz Nefret [emoji846] Nefret Sekizlisi olarakta geçmekte Quentin Tarantino nun filmi [emoji846]

The_SreT' Alıntı:
@Sota hocam size bir film önereyim izlemediyseniz izleyin tavsiyemdir Sekiz Nefret [emoji846] Nefret Sekizlisi olarakta geçmekte Quentin Tarantino nun filmi [emoji846]

Suan Fragmana Bakıyorum Degısık Bır Fılm :kıskıs:

Gece Indırme Lıstesıne Eklerım Yarın Aksam Izlemıs Olurum  :ok:

The_SreT' Alıntı:
Herkese hayırlı akşamlar naparsınız millet [emoji846] ben şuan işteyim her zaman ki gibi [emoji846] ayıptır söylemesi çayımı demledim tv yide açtım püskevit eşliğinde yudumlicam birazdan [emoji846]

İyi nöbetler kardeşim, benim bütün gün başım ağrıdı hep bu @sota yüzünden. telefona kaptırmışız kendimizi, görüşme bittiğinde kulaklarım yanıyordu sonra bütün gün başım ağrıdı :kıskıs:

Afiyet şeker olsun, bir köylü teyzemiz kendi yaptığı kuru incirden verdi bu gün, sen püskevit diyince hemen aklıma düştü''tatlı ne yesem?'' diye, incirleri hatırladım :kop:

clearidas' Alıntı:
Hayırlı akşamlar bende köpekleri gezintiye çıkardım hem onlara hem bana spor yürüyüş :)

Abi şu yürüyüş işini ben yapamıyorum, 181 ve 72 kilo birisinede göbek hiç yakışmıyor. eee bi @sota yanında cüce kalıyoruz tabi o ayrı konu :)))

195 Yanında 181 Lafımı Olur :kop:

Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Abi şu yürüyüş işini ben yapamıyorum, 181 ve 72 kilo birisinede göbek hiç yakışmıyor. eee bi @sota yanında cüce kalıyoruz tabi o ayrı konu :)))

1.81 73 kiloya göbek varsa sorun vardır bence. benim boyumda 1.81 kilom 86 göbek yok gerçi biraz yaş farkı da etkilidir o konuda ama :D . 1.95 de baya uzunmuş :D

clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

1.81 73 kiloya göbek varsa sorun vardır bence. benim boyumda 1.81 kilom 86 göbek yok gerçi biraz yaş farkı da etkilidir o konuda ama :D . 1.95 de baya uzunmuş :D

Arkadaş herkes yaşlandın diyor bana

Tamam yaaa yaşlandık, 5 OCAK tarihinde 45 oluyorum

OCAK diyorum, 5'i diyorum 
OCAK 5 diyorum @sota :ıslık:

5 OCAK da olabilir :kıskıs:

Bu gecelik bu kadar arkadaşlar.

mesajlarınızı sabah görür ve cevaplamaya devam ederim.

yarın nasipse ilk kurulum ve panel test için resimli konu açacağım.

Görüşmek üzere

iyi geceler hocam daha yaşlanmanıza çok var 45 artık yolun yarısı.  :ok:

Gecenin Bu Saatinde Isten Cik
Cig Kofte Yiye Yiye Eve Yuru
Fantaziye Bak Ya :kop

630f0e32287725fd27f85eafd1597924.jpg

5 Ocak Cok Onemli Birgun

image00110.jpg

Nöbet bitti şuan evdeyim sizler yavaş yavaş kalkarken ben yatışa geçiyorum arkadaşlar [emoji846] Bu arada @Ado hocam afiyet olsun , bayılırım kuru incire aklıma düşürdün kalkınca mutlaka alıcam [emoji16] herkese hayırlı sabahlar [emoji846]

Geri
Üst Alt