The_SreT' Alıntı:@Sota hocam size bir film önereyim izlemediyseniz izleyin tavsiyemdir Sekiz Nefret [emoji846] Nefret Sekizlisi olarakta geçmekte Quentin Tarantino nun filmi [emoji846]
:The_SreT' Alıntı:Herkese hayırlı akşamlar naparsınız millet [emoji846] ben şuan işteyim her zaman ki gibi [emoji846] ayıptır söylemesi çayımı demledim tv yide açtım püskevit eşliğinde yudumlicam birazdan [emoji846]
:clearidas' Alıntı:Hayırlı akşamlar bende köpekleri gezintiye çıkardım hem onlara hem bana spor yürüyüş![]()
))Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Hayırlı akşamlar bende köpekleri gezintiye çıkardım hem onlara hem bana spor yürüyüş![]()
Abi şu yürüyüş işini ben yapamıyorum, 181 ve 72 kilo birisinede göbek hiç yakışmıyor. eee bi @sota yanında cüce kalıyoruz tabi o ayrı konu))
. 1.95 de baya uzunmuş 
clearidas' Alıntı:Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Hayırlı akşamlar bende köpekleri gezintiye çıkardım hem onlara hem bana spor yürüyüş![]()
Abi şu yürüyüş işini ben yapamıyorum, 181 ve 72 kilo birisinede göbek hiç yakışmıyor. eee bi @sota yanında cüce kalıyoruz tabi o ayrı konu))
1.81 73 kiloya göbek varsa sorun vardır bence. benim boyumda 1.81 kilom 86 göbek yok gerçi biraz yaş farkı da etkilidir o konuda ama. 1.95 de baya uzunmuş
![]()