Herkese Hayırlı Geceler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:
Gecenin Bu Saatinde Isten Cik
Cig Kofte Yiye Yiye Eve Yuru
Fantaziye Bak Ya :kop

630f0e32287725fd27f85eafd1597924.jpg

Fotoyu düz yükleyeydin iyiydi :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Nöbet bitti şuan evdeyim sizler yavaş yavaş kalkarken ben yatışa geçiyorum arkadaşlar [emoji846] Bu arada @Ado hocam afiyet olsun , bayılırım kuru incire aklıma düşürdün kalkınca mutlaka alıcam [emoji16] herkese hayırlı sabahlar [emoji846]

İyi istirahatler olsun, uyandığında görüşmek üzere.  :ok:

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Ben burdayım hocam [emoji137]‍♂️ nöbet bitti sağ salim Allah'ın izniyle , ne güzel bir gün bu cuma sabahı [emoji846] zira haftalık iznimim başladığı gün [emoji16] pazar akşamına kadar evdeyim bir plan yapmalı kalkınca [emoji848] the walking dead 8. sezona mı başlasam , yoksa bir kaç film bulup izlesem mi , daha nat geo people da izlediğim özgür yaşa belgeselinin 4 bölümüde duruyo oda var , kararsız kaldım yaa [emoji848] artık kalkınca bakarız o işe ben yatar [emoji42][emoji42][emoji42]

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Ben burdayım hocam [emoji137]‍♂️ nöbet bitti sağ salim Allah'ın izniyle , ne güzel bir gün bu cuma sabahı [emoji846] zira haftalık iznimim başladığı gün [emoji16] pazar akşamına kadar evdeyim bir plan yapmalı kalkınca [emoji848] the walking dead 8. sezona mı başlasam , yoksa bir kaç film bulup izlesem mi , daha nat geo people da izlediğim özgür yaşa belgeselinin 4 bölümüde duruyo oda var , kararsız kaldım yaa [emoji848] artık kalkınca bakarız o işe ben yatar [emoji42][emoji42][emoji42]

Bence kendine bir GÜNCE bölümü aç azizim. sen neler izliyorsan takip edelim, feyz alırız  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Afiyet olsun bende daha yeni kahvaltı Faslı baslicak sonra spor peşine köpekler ile yürüyüş sonra eve dönüş ve oyun oynama artı dizi izleme gün bitene kadar :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
clearidas' Alıntı:
Afiyet olsun bende daha yeni kahvaltı Faslı baslicak sonra spor peşine köpekler ile yürüyüş sonra eve dönüş ve oyun oynama artı dizi izleme gün bitene kadar :)

Ben, bizim burada mağazadaki kardeşimize WOT indirdim, kurulum yaparken benim işim çıktı ayrıldım, 1 saate kadar gidip bitiririm kurulumu, Yandaş buldum kendime nihayet :kıskıs:

Her ne kadar oyun online olsa da, yanında yörende kritik yapabilecek birisi olmayınca tat vermiyor  :ok:

Geri
Üst Alt