Herkes USTA Olmuş

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
bu konuya niye bu kadar çok güldüm  :muha:

Senin evdeki de uçmuştur da ondan :kop:

Abi daha geçen ustalar geldi evi batırdılar zaten  :ebebe: :evillol: :evillol:

Ustanın işi ev batırmak :kıskıs:

Şaka bir yana kardeşim, insana saygı kalmadığı için eski ustalar da yok artık. Herkes hapyapparakap derdinde.

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Senin evdeki de uçmuştur da ondan :kop:

Şaka bir yana kardeşim, insana saygı kalmadığı için eski ustalar da yok artık. Herkes hapyapparakap derdinde.

Abi işin garip tarafı şu, belediye çalışıyor 1 günde 3 defa ana su borusu patlar mı ? bu işin projesi vs vs şeyi yokmu adamlar su patlatıyor biz 1 gün su alamıyoruz maalesef ki bu devirde herkes hakikatten usta olmuş

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Abi işin garip tarafı şu, belediye çalışıyor 1 günde 3 defa ana su borusu patlar mı ? bu işin projesi vs vs şeyi yokmu adamlar su patlatıyor biz 1 gün su alamıyoruz maalesef ki bu devirde herkes hakikatten usta olmuş

Sanki belediyede çalışanlar işlerinin erbabı kişiler mi yoksa partizanlarmı? ;)

Ya sonuç?

Helenmirren Çevrimdışı

Helenmirren 

Tester
Aktif Üye
7 Ocak 2018
471
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ya sonuç?

Sonuç 3 günde 10 defa boru patladı bizde artık alıştık bazen su geliyor bazen gelmiyor, çalışanların yanından geçerken çalışanlara;abi bu sefer boruyu patlatmadınız çok şükür deyip geçiyorum bu duyguyu onlara empoze ediyorum ama ters tepiyor olacak ki sürekli boru patlıyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Helenmirren' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Helenmirren' Alıntı:

Ya sonuç?

Sonuç 3 günde 10 defa boru patladı bizde artık alıştık bazen su geliyor bazen gelmiyor, çalışanların yanından geçerken çalışanlara;abi bu sefer boruyu patlatmadınız çok şükür deyip geçiyorum bu duyguyu onlara empoze ediyorum ama ters tepiyor olacak ki sürekli boru patlıyor.

Dünden beri bizde de su yok,bu gece 23:00 de gelecekmiş.neyse ki yedek tank var.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Bende 1Ton
Su Dinlendirme Tanki Var
Baliklarin Su Degisiminde Kullandigim

Acil Durumda Kullanırız Heralde :kop:

Geri
Üst Alt