Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Sota' Alıntı:Kullanim Hatasi
Servisin Bir Sucu Yok:
Evet adam düğmeye çok sert basmış demek ki :kıskıs:
Sota' Alıntı:Kullanim Hatasi
Servisin Bir Sucu Yok:
Helenmirren' Alıntı:bu konuya niye bu kadar çok güldüm :muha:
:Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:bu konuya niye bu kadar çok güldüm :muha:
Senin evdeki de uçmuştur da ondan:
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:bu konuya niye bu kadar çok güldüm :muha:
Senin evdeki de uçmuştur da ondan:
Abi daha geçen ustalar geldi evi batırdılar zaten :ebebe: :evillol: :evillol:
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Senin evdeki de uçmuştur da ondan:
Abi daha geçen ustalar geldi evi batırdılar zaten :ebebe: :evillol: :evillol:
Ustanın işi ev batırmak :kıskıs:
Şaka bir yana kardeşim, insana saygı kalmadığı için eski ustalar da yok artık. Herkes hapyapparakap derdinde.
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Abi daha geçen ustalar geldi evi batırdılar zaten :ebebe: :evillol: :evillol:
Ustanın işi ev batırmak :kıskıs:
Şaka bir yana kardeşim, insana saygı kalmadığı için eski ustalar da yok artık. Herkes hapyapparakap derdinde.
Abi işin garip tarafı şu, belediye çalışıyor 1 günde 3 defa ana su borusu patlar mı ? bu işin projesi vs vs şeyi yokmu adamlar su patlatıyor biz 1 gün su alamıyoruz maalesef ki bu devirde herkes hakikatten usta olmuş
Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Ustanın işi ev batırmak :kıskıs:
Abi işin garip tarafı şu, belediye çalışıyor 1 günde 3 defa ana su borusu patlar mı ? bu işin projesi vs vs şeyi yokmu adamlar su patlatıyor biz 1 gün su alamıyoruz maalesef ki bu devirde herkes hakikatten usta olmuş
Sanki belediyede çalışanlar işlerinin erbabı kişiler mi yoksa partizanlarmı? ;)
Ya sonuç?
Helenmirren' Alıntı:Ado' Alıntı:Helenmirren' Alıntı:Abi işin garip tarafı şu, belediye çalışıyor 1 günde 3 defa ana su borusu patlar mı ? bu işin projesi vs vs şeyi yokmu adamlar su patlatıyor biz 1 gün su alamıyoruz maalesef ki bu devirde herkes hakikatten usta olmuş
Sanki belediyede çalışanlar işlerinin erbabı kişiler mi yoksa partizanlarmı? ;)
Ya sonuç?
Sonuç 3 günde 10 defa boru patladı bizde artık alıştık bazen su geliyor bazen gelmiyor, çalışanların yanından geçerken çalışanlara;abi bu sefer boruyu patlatmadınız çok şükür deyip geçiyorum bu duyguyu onlara empoze ediyorum ama ters tepiyor olacak ki sürekli boru patlıyor.
Sota' Alıntı:Bende 1Ton
Su Dinlendirme Tanki Var
Baliklarin Su Degisiminde Kullandigim
Acil Durumda Kullanırız Heralde:
:Sota' Alıntı:En Kucugu 500lt Yuzuyor
Birsey Olmaz Onlara :kıskıs:
: