Herkes USTA Olmuş

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaş hiç bir şey bilmiyorsan, kaldır kafanı da azıcık etrafa bak. :kıskıs:

vJl6k6.jpg

rJa5WN.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Apollon07' Alıntı:
O Lnb Şekliyle Çekiyorsa Usta Olmuştur  :yuh:

Çektiremediği için çağırmış en sonunda, Bizim çocuklar telefon açıp haber verince gidip gördüm, görmüşken de resmini çektim :kıskıs:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
O LNB Uydu Yayınlarını Dınlemek Yerıne Komsu Izlemek ıcın Koydu Sanırsa :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
HERKES USTA OLMUŞ V 2.0

Önüne gelen herkes klimacı kardeşim. Eline matkap alan ''Klimacıyım'' diye ortaya çıkıyor, sonra topla arkasını toplayabilirsen.

Adam ankastre tesisat atmış, 178cm den tesisata çıkış vermiş, Allah seni davul etsin emi :yuh:

LOMG1j.jpg

rJ4yZ7.jpg

Montajı yapan çocuklar HOTPOİNT yetkili servisinin çalışanları, onların ankastre ile ilgisi yok, resimleri görünce onlar yapmış sanmayın.

Çocuklar gayet güzel ve temiz çalıştı, duvarı olması gerektiği gibi kırdı ve montajı yaptılar zaten konumuz onlar değil.

Bu binayı yapan bir elektrikçi arkadaşlar, tesisatı atan da elektrikçi.

Herkesin işine saygımız sonsuz arkadaşlar ama ben nasıl gidip de (Biliyor olmama rağmen) eve elektrik tesisatı çekmiyorsam, parasını verip elektrikçi çağırıyorsam, sen de gidip bu işi BİLENE yaptıracaksın kardeşim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Elektrikçinin Boyu 150-160cm Cıvarıydı Belki Kendıne Gore Yaptı :kıskıs:

Bak bu da bir bakış açısı :kıskıs:

Belki de o bunu yaparken ''Ulan çok yüksek oldu, ısıtmaz bu şimdi'' diye de düşünmüş olabilir :kop:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Nerden buldun bunu :kop:

''1 saatliğine dışarı çıktım'' demiştim ya, Bizim mağazalardan birisinden aradılar ''Adem abi yetiş'' diyerek :kop:
İlçemizin Müftüsünün evine takılmış bu davlumbaz, Detaya gerekyok zaten her şey ortada :kıskıs:

Bu arada, burada paylaştığım her şey kendi tespitim ve kendi çektiğim resimler. Bu tarz şeylere olan ilgimi bildikleri için çevrem de haber veriyor sağ olsun :kıskıs:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
Salıncak mı yapmışlar acaba :) . Bizim milletin kafa bir farklı .

Bu konuda ev sahibi kusursuz en azından, tamamen montaj hatası  :ok:

Servisin montaj yaptığı davlumbaz duvarda sıkılıp yerlerde gezmeye karar verince ev sahibi bağlamış :kıskıs:

Geri
Üst Alt