here we go again for the newer mb2xx boards

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
Hımm ,olabilir (mi) ,ama sanmıyorum ,çünkü mb211 kartlı android tv duymadım ben yiğit,farklı nedeni de olabilr :ok
Sendeki biliyorsun yedekli ,böyle bir şey de olabilir diye geliyor aklıma ,ama uart nereden girildi bu karta ben çözemedim ,vga girişte 9-12 biri şase ,diğeri vga-sda :)
Neyse zaten konuya yabancıyım ,iyice yabancılaşmayayım :kiskis

vga da uart sanırım bunlarda ama com bağlantısı yapmış öuhtemel

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37
teraspy teraspy şöyle uarta giden yolda direnç aynıdır vgada rx tx gnd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forumda birisi android yazilim paylasmis ben mb130 ve mb230 a yükleme denemesi yapayim bakalim ne tepki verecek..
brick olur tv aman

brick olur tv aman

açmasıda çok zor usb full yazılım kurtarmaz boot uçunca komple kartı söküp flashı söküp flashörle programlama laızm tekrar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

tavsiye-149.png
tavsiye-150.png

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
aparat zaten almayi düsünüyordum,yokono da programini paylasmisti ,usb den yükleniyor full yazilim ,en fazla yüklenmez diye tahmin ediyorum,kart problemim yok ..mb211s var bosta olmazsa onda deneyeyim ekran uydurabilirsem

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
aparat zaten almayi düsünüyordum,yokono da programini paylasmisti ,usb den yükleniyor full yazilim ,en fazla yüklenmez diye tahmin ediyorum,kart problemim yok ..mb211s var bosta olmazsa onda deneyeyim ekran uydurabilirsem
Sana lazım aslında programlayıcı ,oralarda daha ucuzdur,elinin altında bulunsun ,hatta bir de üflemeli havya almalsın bence ,yoksa elinde tabii :ok

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
508
37

brick olur tv aman

açmasıda çok zor usb full yazılım kurtarmaz boot uçunca komple kartı söküp flashı söküp flashörle programlama laızm tekrar
Bu şematik mb130 galiba :) 9 nolu pinde tp206 diye ayrılıyor mesela 5volt veriyor vss 12 no mesela içerse Bi. çok noktaya gidiyor vcc gibi

işte bu işler için ben nandflashı söküp sd karta çeviriyorum herhangi bir sıkıntıda sd karta yüklüyorum yeniden sıcak hava ile söküp takmak zamanla zarar veriyor karta

Geri
Üst Alt