ytigi
VIP
- 4 Nis 2019
- 508
- 37
yahu adam kocaman xboot uboot yazıyor ?ben kör gözle gördüm vallahaAaa,yoksa bu kart android mi
Desene benim yine uzun süre izine çıkma zamanım gelmiş
yahu adam kocaman xboot uboot yazıyor ?ben kör gözle gördüm vallahaAaa,yoksa bu kart android mi
Desene benim yine uzun süre izine çıkma zamanım gelmiş
İyi de öylee bir cevap vermişin ki ben "aha,yine bir hata mı yaptım" dedim ,bu arada kışlık iznimi kullanayımCoktandir yoktun zaten nereye izin ?
Hayır ve smart full HD bı tv
biz görmemeye biliriz ama senin her zaman görmen lazımİyi de öylee bir cevap vermişin ki ben "aha,yine bir hata mı yaptım" dedim ,bu arada kışlık iznimi kullanayım
Sen uyursan hepimiz uyuruz ?biz görmemeye biliriz ama senin her zaman görmen lazım
ytigi mtd li resim ile benzerlik kurup birsey anlatmaya calisti sanirim..
biz görmemeye biliriz ama senin her zaman görmen lazım
Selim ,uçuşlar açıldı mı ,Almanyaya ,bilet alıp geleyim ,sizin müzelerde enigma cihazı vardır mutlaka ,şu yiğitin yazdıklarının şifrelerini çözeyimytigi mtd li resim ile benzerlik kurup birsey anlatmaya calisti sanirim..
enigma demişken enigma dvbapi var taze
Selim ,uçuşlar açıldı mı ,Almanyaya ,bilet alıp geleyim ,sizin müzelerde enigma cihazı vardır mutlaka ,şu yiğitin yazdıklarının şifrelerini çözeyim
Scart giriş için hangi cihazı kullandın ,CP2102 mii have a new tv with a mb211s board in it - so i did some reverse engineering this weekend and found some interesting stuff...
as it seems all mb2xx boards have a build in debug console... once you are in the debug console its pretty easy to start /bin/sh
uart is on the vga port pin 9 and 12
it is connect root console ? rx pin ?i have a new tv with a mb211s board in it - so i did some reverse engineering this weekend and found some interesting stuff...
as it seems all mb2xx boards have a build in debug console... once you are in the debug console its pretty easy to start /bin/sh
uart is on the vga port pin 9 and 12
yup =) it isbtw: you have the reverse aurora.elf for dvbapi / oscam
its almost the same like for the samsung tv's (samygo)