Hayır. Logitech ile iletişime geçin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Servisine hangi firma bakıyorsa oraya gönderin faturası ile.
Logiteche daha öne yazmıştım Satın aldığınız firmayala letişime geçin diye cevap verdiler
Bu tarz saçma uygulamalar ile vatandaşı bezdirme yoluyla garanti kapsamında hizmet vermek istemiyorlar, zaten bir iki denemeden sonra vatandaş da hakkı olanı alma çabasından vazgeçiyor.Logiteche daha öne yazmıştım Satın aldığınız firmayala letişime geçin diye cevap verdiler
Bu tarz saçma uygulamalar ile vatandaşı bezdirme yoluyla garanti kapsamında hizmet vermek istemiyorlar, zaten bir iki denemeden sonra vatandaş da hakkı olanı alma çabasından vazgeçiyor.
* * *
Satın alınan firma ile iletişime geçin demek nasıl bir mantık acaba? Her firma, sattığı ürünlerin garanti hamallığını/hizmetini/angaryasını vermek zorunda mı?
O zaman Penta'ya gönderin.Logitech türkiyeyi seçmeme rağmen sanırım karışıdaki kişi benimle google translate ile konuşuyordu türkçesi yanlışdı . İsimde yabancıdıydı. Mouse satan arkadaşı buldum hepsiburadaya arıza kaydı açtırdım. Hepsibudada da ürünü bize değil pentaya gönderin diyor.
Temizleme işlemi ,fare takılı ve pc açıkken mi yapıldı ,cevap evet ise kolonya kısa devre yaptırmış olabilir .şimdi başka bir mouse daha var o da logitech mouse temizlerken mouse sensörüne kolonya damladı . Mouse usbye takınca çalışıyor fakat mouse imleci ekranın sol alt köşesine sabitleniyor hiçbir şekilde hareket etmiyor. Ben mousu sağa oynamaya çalışıyorum mouse da sanki aynı anda sola çekmeye çalışıyor gibi mouse ucu titriyor Mouse usb'ye takınca mavi ışık yanyor sonra ışık bir anda sanki usb bağlantısı anlık kopuyormuş gibi olup tekrar aynı şekilde mavi ışık yakıyor. Sanki mouse bootlop olmuş gibi. Mouse kurtarma şansımız var mı sensör mü bozulmuş
Açıkçası fareyi açıp temizlemeniz lazım.şimdi başka bir mouse daha var o da logitech mouse temizlerken mouse sensörüne kolonya damladı . Mouse usbye takınca çalışıyor fakat mouse imleci ekranın sol alt köşesine sabitleniyor hiçbir şekilde hareket etmiyor. Ben mousu sağa oynamaya çalışıyorum mouse da sanki aynı anda sola çekmeye çalışıyor gibi mouse ucu titriyor Mouse usb'ye takınca mavi ışık yanyor sonra ışık bir anda sanki usb bağlantısı anlık kopuyormuş gibi olup tekrar aynı şekilde mavi ışık yakıyor. Sanki mouse bootlop olmuş gibi. Mouse kurtarma şansımız var mı sensör mü bozulmuş