Öncelik balık tutmayı öğrenmek elbet ?Hele bir gelsin aparatın ,yapamazsan evelallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı geceler abi selametle inşallah
Öncelik balık tutmayı öğrenmek elbet ?Hele bir gelsin aparatın ,yapamazsan evelallah
İyi geceler ,teşekkür ederimÖncelik balık tutmayı öğrenmek elbet ?
Hayırlı geceler abi selametle inşallah
Ön panel çalışıyor, taransfer başarılı youtube çalışıyor , Açılışta QR kodu telefondan okutup girdim yazılım açıldı yanlız türksat uydu sinyali alamadım sebebi kilit koymuşlar telefon bir türlü QR kodunu okumadı bağlantı hatası deyip durdu bu yüzden uydu sinyali alamadım benim telefondan dolayıda olabilir ama 2 farklı telefondanda denedim olmadı bu kodu okumayınca sinyal kilitli uydu sinyalı açılmıyor . ön panal çok iyi çalışıyor kumanda çok iyi
Güle güle kullan ,beni bu yaşta uğraştırma bari ,dump çekip at da bende deneyeyimBen denedim de hatta verdiğin Türkçe olani denedim.
Göz port ettim çalışıyor
Kumanda mi ekledim çalışıyor
YouTube giriyor
Megago giriyor
Scam srver çalışıyor
İptv calisiyor
Dump almayi ilk bunda denedim ama yuklerken hata vermisti sanki diye hatirliyorum. Simdi tekrar alip paylaşayım bakin olur belkiGüle güle kullan ,beni bu yaşta uğraştırma bari ,dump çekip at da bende deneyeyim
Dump almayi ilk bunda denedim ama yuklerken hata vermisti sanki diye hatirliyorum. Simdi tekrar alip paylaşayım bakin olur belki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aldığın dump u usta bir denesin işe yararsa bende denerimTelefon xiaomi mi 9. digiulama da buna benzer bir yazılım vermişti hatta hemen hemen ayni. Onun da kodu okumada sıkıntı olmadi hic. Direkt okuyor.
Telefon xiaomi mi 9. digiulama da buna benzer bir yazılım vermişti hatta hemen hemen ayni. Onun da kodu okumada sıkıntı olmadi hic. Direkt okuyor.
aldığın dump u usta bir denesin işe yararsa bende denerim
xiaomi mi 9 bende samsung var okumuyor ?
Bugün denedim ,okumuyor bizdeki kameralar ,yine sildim pcdencameraya erişim yetki problemi vardır
apk ya cameraya erişim izni verin okur
Telefon root lu yetkinin kralı var olmuyorcameraya erişim yetki problemi vardır
apk ya cameraya erişim izni verin okur
Köydeyim,ama daha önce yükledim bunu ,ben qmax kullanmaya devam*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bunda QR kod yok menü farklı QR kodu kaldırılmış bir incele istersen
teraspy USTA
Telefon root lu yetkinin kralı var olmuyor
Bu yazılım (hello) bana scam vermedi ,seri no hatası verdi ,belirteyim,ayrıca hiç bir iptv açılmadıVideo var yazılım yok