devrimeren
Aktif Üye
- 1 Mar 2019
- 279
Maddi olarak yapamam belki ama manevi olarak öteki tarafta rahata ermesi için elimden geleni yaparım ??O halde sizdende bekliyoruz
Maddi olarak yapamam belki ama manevi olarak öteki tarafta rahata ermesi için elimden geleni yaparım ??O halde sizdende bekliyoruz
Maddi olarak yapamam belki ama manevi olarak öteki tarafta rahata ermesi için elimden geleni yaparım ??
İşin şakası siz isteyin hepsini bedava göndereyim ama dropshipping yani aracı gibi satış yaptığım için yapacağım 3,5 liralık indirim sizi kurtarmaz beni hiç kurtarmaz ??
Heee ben sizde makinası var basıyorsunuz sandım. O zaman haklısınız hayırlı kazançlarİşin şakası siz isteyin hepsini bedava göndereyim ama dropshipping yani aracı gibi satış yaptığım için
İşin şakası siz isteyin hepsini bedava göndereyim ama dropshipping yani aracı gibi satış yaptığım için yapacağım 3,5 liralık indirim sizi kurtarmaz beni hiç kurtarmaz ??
Öyle olsa şimdiye kadar çekiliş, indirim,hibe, destek hepsini yapmıştım ??Heee ben sizde makinası var basıyorsunuz sandım. O zaman haklısınız hayırlı kazançlar
olsun olsun, zamanla inşallah farklı boyutlara da evrilir.Öyle olsa şimdiye kadar çekiliş, indirim,hibe, destek hepsini yapmıştım ??
Ellerinden öperim, sizde çok selamlarımı iletin. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz, problem yok, baştacı anneniz. ?Valla valideye ucuzken daha alıp derin dondurucuya atalım dursun dedim Beklerse acır bitince gene alırsın İlteriş Bey'e selam ederim dedi
Kupa güzel duruyor bencedeEeeeee dostlar ben kupa beğendim siz ne diyorsunuz?
İlteriş ne beğendin sen?
Zaten bizim pixellerin de hükmü bitti diyorsunKupa güzel duruyor bencede
Teşekkür ederim ?hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Evet kapanmadan,açılmadan hiç birşeyden etkilenmiyor bu sektör.Hayırlı satışlar dilerim. Bu süreçte online satış en mantıklısı. Bol kazançlar.