Hedefim var ama Fikirlerinize İhtiyacım var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koro96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başvuru süreleri dolmadan Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvur , şu an en uygun kredi bu. Kredi ödemeleride krediyi aldıkdan 6 ay sonra başlıyor.

3000 TL çekersen 3390 TL geri ödüyorsun. 6 ay ödemesiz , 30 ay , ayda 113 TL

5000 TL çekersen 5640 TL geri ödüyorsun. 6 ay ödemesiniz , 30 ay , ayda 188 TL

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Başvuru süreleri dolmadan Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisine başvur , şu an en uygun kredi bu. Kredi ödemeleride krediyi aldıkdan 6 ay sonra başlıyor.

3000 TL çekersen 3390 TL geri ödüyorsun.

5000 TL çekersen 5640 TL geri ödüyorsun.

Beş bin kredi çek sağlam şirket bul borsada hisse senedi al, 6 ay sonra 10 binlik motor bedavaya gelsin.

(tavsiye değildir) :deli1

3000 TL çekersen 3390 TL geri ödüyorsun. 6 ay ödemesiz , 30 ay , ayda 113 TL

5000 TL çekersen 5640 TL geri ödüyorsun. 6 ay ödemesiniz , 30 ay , ayda 188 TL

Çok aydınlatıcı bir bilgi abi çok sağol çok teşekkür ederim de bakalım bana çıkacakmı

Çok aydınlatıcı bir bilgi abi çok sağol çok teşekkür ederim de bakalım bana çıkacakmı
Çıkar kardeşim sen başvur , puanı düşük takipte olanlara bile çıkıyor. 3000 - 5000 - 7500 - 10000 sana hangisi uyursa ona başvur.

Çıkar kardeşim sen başvur , puanı düşük takipte olanlara bile çıkıyor. 3000 - 5000 - 7500 - 10000 sana hangisi uyursa ona başvur.
SGK yok problem çıkarmı acaba adıma bişey yok yok oğlu yok yani.

SGK yok problem çıkarmı acaba adıma bişey yok yok oğlu yok yani.
Çalışmayanlara da çıktığını okudum kardeşim ama her çalışmayana çıkıyor mu bilmiyorum. Sen başvur en fazla çıkmaz , çıkarsa da işini görürsün.

Çalışmayanlara da çıktığını okudum kardeşim ama her çalışmayana çıkıyor mu bilmiyorum. Sen başvur en fazla çıkmaz , çıkarsa da işini görürsün.
Abi faiz çok yüksek değilmi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adsiz1052cb8d6021f75a9.png
Faizi çok yüksek değilmi anlamadım ben şimdi ya.7500 Tl alırsak 8000 Tl yi geçiyor ödememiz gereken tutar.

Abi faiz çok yüksek değilmi ?
Tam aksine en düşük faizli ihtiyaç kredisi şuan bu kardeşim. 0.49 dan veriyor krediyi , dosya masrafı , hayat sigortası , zart zurt sigortası gibi giderlerde yok. Sadece parayı hesabına atarken kredi tahsis ücreti kesiyor bu kadar , mesela 5000 TL çektiğinde 55 TL kredi tahsis ücreti kesiyor , hesabına 4945 TL yatıyor. 6 ay ödeme yapmıyosun , sonraki 30 ay 188 TL aylık ödeme yapıyosun. Toplam geri ödemen 5640 TL.

Diğer bankaların 5000 TL krediye 36 ay vade ile ne aldıklarına bir bak istersen dediğimi anlayacaksın ? yaptıkları hayat sigortası masrafını hiç demiyorum bile ?

7500 TL mi çekmek istiyorsun ?
36 ay vade ile 7500 TL çekersen aylık ödemesi 282 TL , 6 ay ödeme yok , 30x282 = 8460 TL geri ödersin.

Başvuru yaptım inşallah hadi hayırlısı.

Başvuru yaptım inşallah hadi hayırlısı.
Hayırlısı kardeşim inşallah alırsın işini görürsün , ara ara gir başvuru kontrol et , onaylansa bile bazen sms geç gelebiliyor. Hesabın varsa ziraat mobilden takip edebilirsin , hesabın yoksa aşağıda ki linkten kontrol edebilirsin.

Geri
Üst Alt