HDMI Bağlantı Sorunu

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
TV de bağlantı seçilen yere gelince

HDMI 1
Playstation 3
HDMI 3

bu şekilde çıkıyor. Servis eğer TV de sıkıntı olsa hiç görmez dedi. O da pek analamadı. HDMI kablodan olabilir diyor ama aynı kabloyla başka tv de görüntü de hiç sıkıntı yok :uyku

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

HDMI 1
Playstation 3
HDMI 3

bu şekilde çıkıyor. Servis eğer TV de sıkıntı olsa hiç görmez dedi. O da pek analamadı. HDMI kablodan olabilir diyor ama aynı kabloyla başka tv de görüntü de hiç sıkıntı yok :uyku

cahilmidir nedir onu diyen☺

hdmi çok opsiyonlu bir standart aynı kablodan bilgi verisi ses ve görüntü taşınır.belliki bilgi verisinı alıyor ancak görüntü ve ses verini alamıyor.Birden fazla kaynak ve kablo bulup öyle çağırın.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

HDMI 1
Playstation 3
HDMI 3

başka cihzı aynı tv ye bağladınız dimi ?
örnek pes3 yerine başka uydu alıcısı fln.
ayrıca çalışması demek kesintisiz çalışmak anlamına gelmez kesiyor olabilir. görüntü işlemeyebilir. alt veya üst yayını işlemeyip kesebilir. yaşadığım sorun

cideli Çevrimdışı

cideli

Yeni Üye
14 Eyl 2018
18
54
Aynı sorun geçen yaz benim başıma geldi başka tv de çalışıoyr oyun oynanacak tv de çalışmıyordu ps3 den çözünürlük ayarlarını düşürünce düzeldi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

HDMI 1
Playstation 3
HDMI 3

PS3 yazana girdiğinizde görüntü gelmiyor mu?

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
cahilmidir nedir onu diyen☺

hdmi çok opsiyonlu bir standart aynı kablodan bilgi verisi ses ve görüntü taşınır.belliki bilgi verisinı alıyor ancak görüntü ve ses verini alamıyor.Birden fazla kaynak ve kablo bulup öyle çağırın.

Zaten 4 tane farklı hdmi kablosu denedim. Servis daha öncede bi okulda projeksiyon için 10-15 farklı kablo denediklerini olmadığını ama kendilerine vestel tarafından verilen kabloyu takınca olduğunu söyledi. TV kablo seçebilir gibi bişeyler dedi. Pek bişeyden anladığı da yok ?

hdmi ayarlarından gelişmişi varsa onu seçin

Öyle bi ayar yok malesef ?

başka cihzı aynı tv ye bağladınız dimi ?
örnek pes3 yerine başka uydu alıcısı fln.
ayrıca çalışması demek kesintisiz çalışmak anlamına gelmez kesiyor olabilir. görüntü işlemeyebilir. alt veya üst yayını işlemeyip kesebilir. yaşadığım sorun

Evet başka ps3 ve laptop denedim ?

Aynı sorun geçen yaz benim başıma geldi başka tv de çalışıoyr oyun oynanacak tv de çalışmıyordu ps3 den çözünürlük ayarlarını düşürünce düzeldi.

Çözünürlük ayarlarını düşürsem de görünmüyor. Başka tv de ayarları düşürüp denedim olmadı.

ps3te çözünürlüğü 1080p olarak seç. deep color veya hdr ayarı varsa onları kapat.

Tekrar kontrol edeyim bunları sağolun.

juxbox Çevrimdışı

juxbox 

Aktif Üye
9 Tem 2018
162
42
Zaten 4 tane farklı hdmi kablosu denedim. Servis daha öncede bi okulda projeksiyon için 10-15 farklı kablo denediklerini olmadığını ama kendilerine vestel tarafından verilen kabloyu takınca olduğunu söyledi. TV kablo seçebilir gibi bişeyler dedi. Pek bişeyden anladığı da yok ?

Öyle bi ayar yok malesef ?

Evet başka ps3 ve laptop denedim ?

Çözünürlük ayarlarını düşürsem de görünmüyor. Başka tv de ayarları düşürüp denedim olmadı.

Tekrar kontrol edeyim bunları sağolun.

Sorun görüntü ayarlarından kaynaklı büyük ihtimal hdmi kablodan olma ihtimalide olabilir benimde başıma gelmişti çünkü, mesela vestel anakartlı toshiba tv de dijitürkte reciver takılı iken hdmi ayarlarını gelişmiş yaptığında görüntü var ses yok :)

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
PS3 yazana girdiğinizde görüntü gelmiyor mu?
Gelmiyor malesef. Şimdi ilginç birşey oldu. HDMI 1 e PS3 HDMI 2 ye de PC bağladım. PC yi görmütor ama PC tqkılıyken playstation görünüyor. Ama onunda kalitesi 576 pikseli geçmiyor. Pc yi kapatınca yada PCdeki HDMI kablosunu çıkarınca playstation görüntüsü de gidiyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun görüntü ayarlarından kaynaklı büyük ihtimal hdmi kablodan olma ihtimalide olabilir benimde başıma gelmişti çünkü, mesela vestel anakartlı toshiba tv de dijitürkte reciver takılı iken hdmi ayarlarını gelişmiş yaptığında görüntü var ses yok :)
HDMI ayarıyla ilgili bişey bulamadım ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Gelmiyor malesef. Şimdi ilginç birşey oldu. HDMI 1 e PS3 HDMI 2 ye de PC bağladım. PC yi görmütor ama PC tqkılıyken playstation görünüyor. Ama onunda kalitesi 576 pikseli geçmiyor. Pc yi kapatınca yada PCdeki HDMI kablosunu çıkarınca playstation görüntüsü de gidiyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HDMI ayarıyla ilgili bişey bulamadım ?

Topraklama ile ilgili bir sorun olmasın acaba televizyonun içinde?

Benzer sorun bilgisayarda yaşanıyor mu?

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
Topraklama ile ilgili bir sorun olmasın acaba televizyonun içinde?

Benzer sorun bilgisayarda yaşanıyor mu?
Sadece HDMI bağlantılarından birisini görüyor. 2.hdmi a bilgisayarı çıkarıp başka ps3 taktım 1.hdmi daki psyi görüyor. Aynı şekilde 2 ps3 ü çıkarınca 1.den de görüntü gidiyor

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Sadece HDMI bağlantılarından birisini görüyor. 2.hdmi a bilgisayarı çıkarıp başka ps3 taktım 1.hdmi daki psyi görüyor. Aynı şekilde 2 ps3 ü çıkarınca 1.den de görüntü gidiyor

Bence sıkıntı ya anakartta ya da topraklama da.
Yeni anakart takmasını isteyin servisten?

Geri
Üst Alt