HDMI Bağlantı Sorunu

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
Vestel 50fd7300 tv var. PS3 bağlamaya çalışıyorum hdmi kabloyla. Görüntü sürekli gidip geliyor. Karıncalanma oluyor. 4 tane farklı hdmi kablosu denedim ayrıca başka bir ps3 ve laptopu bağlamaya çalıştım hepsi aynı oluyor. Acaba sıkıntı tv de mi kafayı yiyecem ??

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel 50fd7300 tv var. PS3 bağlamaya çalışıyorum hdmi kabloyla. Görüntü sürekli gidip geliyor. Karıncalanma oluyor. 4 tane farklı hdmi kablosu denedim ayrıca başka bir ps3 ve laptopu bağlamaya çalıştım hepsi aynı oluyor. Acaba sıkıntı tv de mi kafayı yiyecem ??
Merhaba
Farklı hdmi girişi denediniz mi ?
Ps3 görüntü çözünürlük ayarlarını değiştirip denediniz mi ?
Eğer varsa ekran ayarlarının içinde hdmi geliştirici varsa açık mı ?
Tv ye yazılım güncelleyip denediniz mi ?
Yazılım için menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini paylaşınız

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
Merhaba
Farklı hdmi girişi denediniz mi ?
Ps3 görüntü çözünürlük ayarlarını değiştirip denediniz mi ?
Eğer varsa ekran ayarlarının içinde hdmi geliştirici varsa açık mı ?
Tv ye yazılım güncelleyip denediniz mi ?
Yazılım için menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini paylaşınız

Evet 3 farklı hdmi girişi var hepsinde aynı sonuç. Ps3 resetleyip denedim olmuyor. Hdmi dan başka bi giriş var ismini bilmiyorum ama ordan bağlanabiliyorum ama 576 piksel falan çok kötü görüntü. Yazılımı da güncelledim sizin paylaştığınız yazılımla

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet 3 farklı hdmi girişi var hepsinde aynı sonuç. Ps3 resetleyip denedim olmuyor. Hdmi dan başka bi giriş var ismini bilmiyorum ama ordan bağlanabiliyorum ama 576 piksel falan çok kötü görüntü. Yazılımı da güncelledim sizin paylaştığınız yazılımla
Yazılımdan öncede bu sorun varmıydi?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet sabahtan beri uğraşıyorum en son aklıma yazılımı güncellemek geldi güncelledim yine aynı
Anladım garantisi devam ediyorsa servisten destek alın şase değişir sorun gider. Ama şunu hatırlatayım vestel ayın 10 una kadar sayımda servisin elinde yoksa biraz beklemen gerekir.
Eğer kurulum fln anlıyorsan menü 4725 yapıp diasonic içinde factory rest var. Bi sıfırla sonra kurulum yap. Omassa dedigim gibi servisten destek al

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
Anladım garantisi devam ediyorsa servisten destek alın şase değişir sorun gider. Ama şunu hatırlatayım vestel ayın 10 una kadar sayımda servisin elinde yoksa biraz beklemen gerekir.
Eğer kurulum fln anlıyorsan menü 4725 yapıp diasonic içinde factory rest var. Bi sıfırla sonra kurulum yap. Omassa dedigim gibi servisten destek al
Factory reset de işe yaramadı. Artık servise başvuracam yapacak bişey kalmadı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

Sorun TV'de büyük ihtimal.

R Çevrimdışı

rHoma42

Yeni Üye
24 Ara 2017
44
35
Bugün servis geldi TV de sıkıntı yok dedi :( PS3 ü başka tvye takınca çalışıyor kafayı yedim :bilmiyom:o-o:

Geri
Üst Alt