Başım gözüm üstüne buyrun Aksaraya beklerimEe ben mesaja başlamadan etiketledim. Ellerinize sağlık osmanke üstadım. Uydu alıcı kurulduktan sonra bir çayını içeriz artık üyemizin değil mi?
tamamdır abi çok teşekkür ederim satıcıya sordum bakalım eğer uygunsa bu daha mantıklı ek aparat olmadan tek başına işimi görürBak buda var Trendyol da satılıyor iyice incele ondan sonra al
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam kaç girişli bilmiyorum ama çoğaltıcı var diye biliyorum aynı anten ile aynı anda iki tvde de aynı kanalı izleyebiliyorumBu arada benim aklıma başka birşey geldi. Çanakta takılı Lnb tek girişli değil mi?
Gerçi sorun olacak şekilde çok çıkışlı tek LNB olsaydı sd olan bu uydu alıcının da lnb sinyali yeterli gelmezdi. Çoklu lnb yerine sinyal güçlendiricili çoklayıcı kullanılmış olabilir. Ama her ihtimale karşı çoklu lnb' ye uyumlu sinyal gücü var mı diye bir sorun isterseniz. Eğer bu konuda sorun olursa tek başına çalıştırdığınızda uydu alıcı sinyal yok hatası verir, diğer uydu alıcılardan birini daha çalıştırdığınızda o da düzgün çalışır. Bilginize.hocam kaç girişli bilmiyorum ama çoğaltıcı var diye biliyorum aynı anten ile aynı anda iki tvde de aynı kanalı izleyebiliyorum
teşekkür ederimGerçi sorun olacak şekilde çok çıkışlı tek LNB olsaydı sd olan bu uydu alıcının da lnb sinyali yeterli gelmezdi. Çoklu lnb yerine sinyal güçlendiricili çoklayıcı kullanılmış olabilir. Ama her ihtimale karşı çoklu lnb' ye uyumlu sinyal gücü var mı diye bir sorun isterseniz. Eğer bu konuda sorun olursa tek başına çalıştırdığınızda uydu alıcı sinyal yok hatası verir, diğer uydu alıcılardan birini daha çalıştırdığınızda o da düzgün çalışır. Bilginize.
Estağfurullah. Rica ederiz. Aklımıza gelenleri paylaşalım ki bugünde alınan bir cihazın iş görmemesi sonrası iadesi, değişimi v.s. Bir dünya sıkıntı. Alınmışken bir kere alınsın, güle güle kullanılsın.teşekkür ederim