Duyuru HBO MAX Türkiye'de

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
293
55
cam gibi rocktek gx1de bakalım ben abone oldum hepsiburada blu tv aboneleri için reklamlı ve full hd paket bize gelmez

350 tlye abone oldum en üst pakete beğenirsem içerikleri 1 yıllık pcden abone olursanız 3000 tl aylık 250 tlye geliyor ios ve android komisyon mu alıyor ne yapıyorsa pahalı

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,900
40
Sanırım ilerleyen dönemde Netflix'i tamamen iptal edip Max ve Amazon ile devam edeceğim sadece. Netflix'in eski kalitesi yok, Max içerikleri daha kaliteli geliyor bana. Ortak olarak kullanma şansımız var mı ? Mesela 2 arkadaş aynı anda tek hesap ile farklı lokasyonlardan kullanabiliyor muyuz kurbanda ortak danaya girer gibi 😀

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,337
Sanırım ilerleyen dönemde Netflix'i tamamen iptal edip Max ve Amazon ile devam edeceğim sadece. Netflix'in eski kalitesi yok, Max içerikleri daha kaliteli geliyor bana. Ortak olarak kullanma şansımız var mı ? Mesela 2 arkadaş aynı anda tek hesap ile farklı lokasyonlardan kullanabiliyor muyuz kurbanda ortak danaya girer gibi 😀
netflix artık içerik olarak kendini güncelleyemiyor ayrıca kütüphanesindeki kültleşmiş filmleri kaldırıyorlar.
3 gündür Max'i sömürüyorum içerikler bayağı hoşuma gitti.

WP gel bakalım seni danaya ortak yapayım :sopa1

Geri
Üst Alt