Çevrimdışı Samurai Moderatör 3 Ağu 2021 2,924 40 25 Nis 2025 #29 Sota' Alıntı: Yayınları izlerken çok fazla çözünürlük düşüyor sizde durum nasıl.? Genişletmek için tıkla ... 1-2 kere yaşadım bir daha olmadı bende. Belki izlenilen içerikle alakalıdır.
Sota' Alıntı: Yayınları izlerken çok fazla çözünürlük düşüyor sizde durum nasıl.? Genişletmek için tıkla ... 1-2 kere yaşadım bir daha olmadı bende. Belki izlenilen içerikle alakalıdır.
S Çevrimdışı sadays Aktif Üye 26 Eyl 2020 295 55 26 Nis 2025 #30 ben daha başlayamadım ki depremden beri çoluk çocuk zemin katta yatıyor kapıdan kaçalım diye ben de terasta güzel ülkemde ne siyasi ne coğrafi çalkantı bitmiyor coğrafya kaderdir sözü hakkat doğruymuş
ben daha başlayamadım ki depremden beri çoluk çocuk zemin katta yatıyor kapıdan kaçalım diye ben de terasta güzel ülkemde ne siyasi ne coğrafi çalkantı bitmiyor coğrafya kaderdir sözü hakkat doğruymuş
Çevrimdışı Hasan3472 Aktif Üye 30 Kas 2021 200 39 26 Nis 2025 #31 İçerikler güzel gibi. Google TV ye hemen app gelmiş. Veya vardı tr ye dönüştü. Ama maalesef arayüz aşırı sade olmuş. Nerdeyse ayarlar olmasın profil olmasın diyecek app geliştirici ekibi. Film oynatıcı çok vasat. İleri geri durdurma. Vs ve ön ayar çok eksik sade havasına girelim diye.
İçerikler güzel gibi. Google TV ye hemen app gelmiş. Veya vardı tr ye dönüştü. Ama maalesef arayüz aşırı sade olmuş. Nerdeyse ayarlar olmasın profil olmasın diyecek app geliştirici ekibi. Film oynatıcı çok vasat. İleri geri durdurma. Vs ve ön ayar çok eksik sade havasına girelim diye.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 21,501 26 Nis 2025 #32 Hasan3472' Alıntı: İçerikler güzel gibi. Google TV ye hemen app gelmiş. Veya vardı tr ye dönüştü. Ama maalesef arayüz aşırı sade olmuş. Nerdeyse ayarlar olmasın profil olmasın diyecek app geliştirici ekibi. Film oynatıcı çok vasat. İleri geri durdurma. Vs ve ön ayar çok eksik sade havasına girelim diye. Genişletmek için tıkla ... Benim 2016 model güncelleme almayan Samsung 40KU7000 televizyona bile Max uygulaması gelmiş fakat içerik olarak fena değil her gün sömürüyorum...
Hasan3472' Alıntı: İçerikler güzel gibi. Google TV ye hemen app gelmiş. Veya vardı tr ye dönüştü. Ama maalesef arayüz aşırı sade olmuş. Nerdeyse ayarlar olmasın profil olmasın diyecek app geliştirici ekibi. Film oynatıcı çok vasat. İleri geri durdurma. Vs ve ön ayar çok eksik sade havasına girelim diye. Genişletmek için tıkla ... Benim 2016 model güncelleme almayan Samsung 40KU7000 televizyona bile Max uygulaması gelmiş fakat içerik olarak fena değil her gün sömürüyorum...