Her yer duyuyor zaten,sadece Karşıyaka' mı mübarek.Senin oyun bitti sanırımkarşıyakada daha çok duyuyoz depremi ataşehir bataklıkmış diyorlar
Türkçe'ye dikkat et demiştim sana,başlangıçlar büyük harftir her zaman ,bitti değil "Bitti" ,öpüyom değil,"öpüyorum" kaç kere söyledimbitti abim Allaha emanet ol ellerinden öpüyom abim
Adana'da yaşıyorum bengeçmiş olsun adanada ne işin var
uygulamanın ismi nedir acaba? mahsuru yoksa paylaşır mısınız? Bende Kandilli nin rasathane uygulaması var en erken sarsıntıdan 15 dakika sonra bildirim veriyor.Öncelikle bu bölgede olanlara çok geçmiş olsun arkadaşlar her an tetikte olun hasarli binalara girmeyin maalesef 3 vatandaşımız vefat etmiş benim cep telfonuna kurduğum uygulama bayağı etkili arkadaşlar tavsiye ederim deprem olmadan evvel sesli olarak uyarıyor yaklaşık 1 dakika önce akşam haberlerini dinliyordum bir baktım sesli olarak uyarıyor habertürk kanalında,da hatayda canlı yayında birden bağrışmalar çekim spotları düştü arka tarafta bir toz bulutu oluştu sonrası malum
rabbim orada yaşayan tüm vatandaşlarımızı korusun deniz yükselmesi uyarısı yaptılar royters ajansı çekmiş denize yakın kurulmuş stadın orda ne kadar,da yakın olduğu görülüyor insanları kurtarıcaz derken bu seferde denizden gelen suyla boğacaklar insanları yazık.
Sizdeki ücretli mi, rakam çok değil 15 Tlbunu ceptelefonunuza indirin gerçek zamanlı bilgi veriyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.playstor,a girin deprem ağı yazın hemen çıkıyor ücretsiz olanını indirin pro olanı ücretli bilginize
hayır ücretsiz olan yüklü bende ücretli olan pro 15 tl çok değil ama aynı işi yapıyor gerek duymuyorumuygulamanın ismi nedir acaba? mahsuru yoksa paylaşır mısınız? Bende Kandilli nin rasathane uygulaması var en erken sarsıntıdan 15 dakika sonra bildirim veriyor.
Pardon, şimdi gördüm uygulamayı paylaşmışsınız, teşekkür ederim.
Sizdeki ücretli mi, rakam çok değil 15 Tl
hayır ücretsiz olan yüklü bende ücretli olan pro 15 tl çok değil ama aynı işi yapıyor gerek duymuyorum
Vallahi bilemedim.Apple kilitliyor desene.