Harekat Çok Yakın (İdlib-Afrin)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Şu saat itibari ile halen Öncüpınar gümrük kaısından Tanklarımız geçiş yapıyor (Leopard  ZPT vs)

Harekata katılmak üzere olan bir Tank komutanı (Astsb Üstçvş) Türk milletinden dualarını esirgememelerini istedi.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,436
Allah ordumuza güç versin , kuvvet versin Rabbim yardımcıları olsun inşAllah.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Helenmirren' Alıntı:
Allah güç versin bu sabah karadan giriyoruz inşallah

Tamklarimiz an itibariyle öso birliklerine destek veriyor ancak araziye kesin girdiklerine dair bilgi henüz gelmedi.

Kesintisiz yagmis olan yagmur nedeniyle arazinin yumusak yapisinin 60 tonluk tanklarin girisine uygun olmadigi bilgisi var. Şu an Abdullah Ağar konusuyor, adam diyor ki "bakin şu an biz de ayni arazideyiz ve 70 80 kilo kisiler olarak balçiga batiyoruz, bu anlamda tanklar hemen bu gun girer ve/veya 3 gun surer 5 gun surer diyemeyiz" beyaninda bulunuyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Saat 11.05 itibari ile Kilis Gülbaba mevkiinden Askerimiz giriş yapti.

Kara harekatı resmi olarak basladi.

Allah yar ve yardimcilari olsun.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Bitlis'in Hizan ilçesinde teröristlerle çatışan askerlerimizin üzerine çığ düşmüş.Yazmasi çok kolay ama 5 şehit askerimiz ,12 yaralı askerimiz var. Başımız sağolsun yaralılara Allah şifa versin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
clearidas' Alıntı:
Bitlis'in Hizan ilçesinde teröristlerle çatışan askerlerimizin üzerine çığ düşmüş.Yazmasi çok kolay ama 5 şehit askerimiz ,12 yaralı askerimiz var. Başımız sağolsun yaralılara Allah şifa versin.

Allah rahmet eylesin. Siz 5 saat önce yazmışsınız bu mesajı ama haberlerde hiç bir şey görmedim ben bununla ilgili :alala:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Allah rahmet eylesin. Siz 5 saat önce yazmışsınız bu mesajı ama haberlerde hiç bir şey görmedim ben bununla ilgili :alala:

Bende görmedim garip bir şekilde. Harekattan dolayı yayın yasağı olabilir diye düşündüm. Sosyal medyaya Fenerbahçe resmi sayfası paylaşmıştı ordan gördüm ben.

Geri
Üst Alt