Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
KOSOVALI' Alıntı:Eli kulağında...
Tabieli kulağında,MGK yapıldı, İran tamam, Rusya da hava herekatına ikna edilirse gerisi gelir.
KOSOVALI' Alıntı:Eli kulağında...
Muratti' Alıntı:Mantık çerçevesi altında hareket ettikleri sürece problem yok.
Gurur altında, politik oyunlar altında hayatlarının baharında olan gencecik yüzleri ölüme götürmesinler.
Ado' Alıntı:Muratti' Alıntı:Mantık çerçevesi altında hareket ettikleri sürece problem yok.
Gurur altında, politik oyunlar altında hayatlarının baharında olan gencecik yüzleri ölüme götürmesinler.
Azizim nereden bakarsanız bakın, 2011 den beri bu işin içinde bir mantık yok.
Hamaset, Düşmanlık, Sanal Kahramanlık, Gündem yaratma çabası, Kendi pisliğini farklı gündemlerle örtme çabası adı altında dönüyor bütün oyunlar.
Oraya (Suriye ve Türkiye liderlik koltuklarına) iki tane 20 yaşında genç koysanız,onlar dahi ''heeey bro, problem nedir yahu? gel oturalım çözelim'' der.
Sorun şu ki birileri bu çözümsüzlükten nemalandığı sürece bu sorun asla ortadan kalkmaz, O koltuklarda oturanların çocukları PARA BASARAK askerlik yaparken veya yapmazken, ölen yine bizim çocuklarımız, bizim arkadaşlarımız,bizim canlarımız olur.
Bir resim vardı siyah beyaz, arşivimden aradım da bulamadım, hangi savaş hatırlamıyorum, savaştan dönen sefil perişan haldeki Askerimiz ve hemen arka planda CAFE de oturmuş çayını yudumlayan CLASS giyimli BEYEFENDİ(!) aynı kadraja girmişti.
Aradan 100 yıl geçti, kadrajda değişen o kadar teknolojiye rağmen, İNSANLIK bir adım bile yol alamadı maalesef.
Ado' Alıntı:Muratti' Alıntı:Mantık çerçevesi altında hareket ettikleri sürece problem yok.
Azizim nereden bakarsanız bakın, 2011 den beri bu işin içinde bir mantık yok.
Hamaset, Düşmanlık, Sanal Kahramanlık, Gündem yaratma çabası, Kendi pisliğini farklı gündemlerle örtme çabası adı altında dönüyor bütün oyunlar.
Oraya (Suriye ve Türkiye liderlik koltuklarına) iki tane 20 yaşında genç koysanız,onlar dahi ''heeey bro, problem nedir yahu? gel oturalım çözelim'' der.
Sorun şu ki birileri bu çözümsüzlükten nemalandığı sürece bu sorun asla ortadan kalkmaz, O koltuklarda oturanların çocukları PARA BASARAK askerlik yaparken veya yapmazken, ölen yine bizim çocuklarımız, bizim arkadaşlarımız,bizim canlarımız olur.
Bir resim vardı siyah beyaz, arşivimden aradım da bulamadım, hangi savaş hatırlamıyorum, savaştan dönen sefil perişan haldeki Askerimiz ve hemen arka planda CAFE de oturmuş çayını yudumlayan CLASS giyimli BEYEFENDİ(!) aynı kadraja girmişti.
Aradan 100 yıl geçti, kadrajda değişen o kadar teknolojiye rağmen, İNSANLIK bir adım bile yol alamadı maalesef.
Muratti' Alıntı:Ado' Alıntı:Azizim nereden bakarsanız bakın, 2011 den beri bu işin içinde bir mantık yok.
Öyle öyle hakikaten.
Görüşmeyeli nasılsınız bu arada.? son 2 gündür uğrayamadım pek foruma.

Ado' Alıntı:Muratti' Alıntı:Öyle öyle hakikaten.
Görüşmeyeli nasılsınız bu arada.? son 2 gündür uğrayamadım pek foruma.
İyiyim kardeşim,sizleri sormalı?
Ben de yoğundum konularla çok ilgilenemedim 1-2 gündür.
Neyse ki nöbetçi adminimiz buradaydı![]()
nasıl olsa 10.000 sayfa oku oku bitmez. Size ve özellikle çocuklarınıza tavsiye ederim. İlk başta sıkılacaklardır ama film gibi seri hakikaten. Hatta film'den daha iyi.Muratti' Alıntı:Ado' Alıntı:İyiyim kardeşim,sizleri sormalı?
Ben de yoğundum konularla çok ilgilenemedim 1-2 gündür.
Neyse ki nöbetçi adminimiz buradaydı![]()
Valla ne olsun iş güç. Son 2 gündür akşamları yine tolkien'in yüzüklerin efendisi serisine başladım. Bayılıyorum bitirip bitirip okuyorumnasıl olsa 10.000 sayfa oku oku bitmez. Size ve özellikle çocuklarınıza tavsiye ederim. İlk başta sıkılacaklardır ama film gibi seri hakikaten. Hatta film'den daha iyi.
Gözler kan çanağı uykusuz.
Ado' Alıntı:Muratti' Alıntı:Valla ne olsun iş güç. Son 2 gündür akşamları yine tolkien'in yüzüklerin efendisi serisine başladım. Bayılıyorum bitirip bitirip okuyorumnasıl olsa 10.000 sayfa oku oku bitmez. Size ve özellikle çocuklarınıza tavsiye ederim. İlk başta sıkılacaklardır ama film gibi seri hakikaten. Hatta film'den daha iyi.
Gözler kan çanağı uykusuz.
Büyük oğlum başlayıp bitirememişti. ben ise, kendimi eleştireceğim konuların başında gelir kitap okumak :(
.clearidas' Alıntı:Allah askerlerimize zeval vermesin. Allah yardımcıları olsun.