Hangi Ürünlerinizi 2. el Alırsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir sonra ki araçta, kısmet olursa 2.0 - 2.8 litre birşey düşünüyorum :kiskis
Eskiyi gönder bana ?
Demekki araba alabilirmisim ikinci el,
İşin şakası güvendiğim temiz gördüğüm çoğu elektrik elektronik oyuncak ve bazı ev eşyalarını alabilirim.
Örnek ; bebek anne yani beşiğini 2. El aldım adam faturasını kullanım süresini ibraz etti,
Evimdeki televizyon 2. Ellerden toplamadir.

Eskiyi gönder bana ?
Demekki araba alabilirmisim ikinci el,
İşin şakası güvendiğim temiz gördüğüm çoğu elektrik elektronik oyuncak ve bazı ev eşyalarını alabilirim.
Örnek ; bebek anne yani beşiğini 2. El aldım adam faturasını kullanım süresini ibraz etti,
Evimdeki televizyon 2. Ellerden toplamadir.
Önemli olan temiz ve uygun fiyata olması. :hihi

Ben şimdiye kadar 2. el bir şey almadım ama meraklıyımdır,piyasayı takip etmeye çalışırım.

Koleksiyon sürümü - sınırlı sayida üretilmiş bir Lüks saat.

2.el icin arabadan sonra en mantıklı alışveriştir bana göre.

2. El fiyatları sıfıra yakın hale geldiği için ikinci el cazibesi kalmadı.
Bu Letgo'nun yeni yaygınlaştığı zamanlarda piyasa iyiydi valla satanı da alanı da memnun ediyordu. Az önce gördüm 15 yıllık ç.makinesine 1500 yazmış adam :)

Hurda notebooklar 1000 lira olmuş ikinci el temiz diyor birde.

çeşitli uydu aıcıları-bluray player-ekolayzır-kablosuz kulaklık- hopörler -kasetçalar-amazon eko vs gibi ürünleri 2 el aldım.

Hurda notebooklar 1000 lira olmuş ikinci el temiz diyor birde.
Bende benim düldül notbook u değiştirip 2. el bişey alayım dedim 3500 tl fiyat çekti benim düldülü 500 sayıyor 3000tl ye gelmiş olacak bende kalsın dedim

Bende benim düldül notbook u değiştirip 2. el bişey alayım dedim 3500 tl fiyat çekti benim düldülü 500 sayıyor 3000tl ye gelmiş olacak bende kalsın dedim
O fiyata sıfır düldül var deseydin.
O piyasa seve seve düşecek de 1-2 yılı var en fazla bence.
Ürünler eskiyor çünkü. :hihi

Geri
Üst Alt