Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Aynen öyle.2. El fiyatları sıfıra yakın hale geldiği için ikinci el cazibesi kalmadı.
Aynen öyle.2. El fiyatları sıfıra yakın hale geldiği için ikinci el cazibesi kalmadı.
Eskiyi gönder bana ?bir sonra ki araçta, kısmet olursa 2.0 - 2.8 litre birşey düşünüyorum
Önemli olan temiz ve uygun fiyata olması.Eskiyi gönder bana ?
Demekki araba alabilirmisim ikinci el,
İşin şakası güvendiğim temiz gördüğüm çoğu elektrik elektronik oyuncak ve bazı ev eşyalarını alabilirim.
Örnek ; bebek anne yani beşiğini 2. El aldım adam faturasını kullanım süresini ibraz etti,
Evimdeki televizyon 2. Ellerden toplamadir.
Bu Letgo'nun yeni yaygınlaştığı zamanlarda piyasa iyiydi valla satanı da alanı da memnun ediyordu. Az önce gördüm 15 yıllık ç.makinesine 1500 yazmış adam2. El fiyatları sıfıra yakın hale geldiği için ikinci el cazibesi kalmadı.
Tarihi eser sanıyor hurdaya 1500 eder diyorBu Letgo'nun yeni yaygınlaştığı zamanlarda piyasa iyiydi valla satanı da alanı da memnun ediyordu. Az önce gördüm 15 yıllık ç.makinesine 1500 yazmış adam l
1000 ₺ ye temiz antika alınır anca artıkHurda notebooklar 1000 lira olmuş ikinci el temiz diyor birde.
EBA canavarıHurda notebooklar 1000 lira olmuş ikinci el temiz diyor birde.
Favoriler çok da, fiyat düşüren yok.Ben şimdiye kadar 2. el bir şey almadım ama meraklıyımdır,piyasayı takip etmeye çalışırım.
Bende benim düldül notbook u değiştirip 2. el bişey alayım dedim 3500 tl fiyat çekti benim düldülü 500 sayıyor 3000tl ye gelmiş olacak bende kalsın dedimHurda notebooklar 1000 lira olmuş ikinci el temiz diyor birde.
O fiyata sıfır düldül var deseydin.Bende benim düldül notbook u değiştirip 2. el bişey alayım dedim 3500 tl fiyat çekti benim düldülü 500 sayıyor 3000tl ye gelmiş olacak bende kalsın dedim