- 23 Kas 2017
- 21,308
TV'nin olduğu duvara yapılacaksa evet?tv duvara montajlı şekilde duvar kırma işlemi sırasında tvyi duvardan kadırmak gerekir mi bir zarı olur mu. Bayozla kırma işlemleri yapılacak
TV'nin olduğu duvara yapılacaksa evet?tv duvara montajlı şekilde duvar kırma işlemi sırasında tvyi duvardan kadırmak gerekir mi bir zarı olur mu. Bayozla kırma işlemleri yapılacak
kurulum sonrası değerlendirmelerinizi bekliyoruz.asaşpen yaptırmaya karar verdim. Bir kaç kişiden fıratpen geri dönüşüm basıyor pvcnin içine dediler. Winsa da fiyat aldım 5 bin lira daha fazla istedi.
Yalnız burada her iki araçta da şoför olması lazım, pencereyi takacak usta her ikisinde de olması gerektiği gibi.. ve bence sıradan şoförlü Ferrari usta şoförlü Şahin'e nal toplatırYani araba ferrari olsada şoför olmadan şahini geçemezHem malzeme hem usta önemli.
Güzelmiş ,elinde darbeli kırıcı delici matkap (beton duvar için) olduktan sonra mutlaka yapılırBen pttavm hazırpen,den 3 adet pencere aldım montajını kendim yaptım çok ucuza mal oldu ısı camlı dışarıdann hiç ses gelmiyor çok memnun kaldım istersen ara ölçülerini ver fiyat al montajı ya kendin yaparsın yada yaptırırsın
hazırpen iletişim 0553 416 38 78 - 0553 416 38 76
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
asaşpen yaptırmaya karar verdim. Bir kaç kişiden fıratpen geri dönüşüm basıyor pvcnin içine dediler. Winsa da fiyat aldım 5 bin lira daha fazla istedi.
Hocam Asaşpen yaptırmaya karar vermiştiniz. Nasıl memnun kaldınız mı tavsiye eder misiniz?asaşpen yaptırmaya karar verdim. Bir kaç kişiden fıratpen geri dönüşüm basıyor pvcnin içine dediler. Winsa da fiyat aldım 5 bin lira daha fazla istedi.