Hangi marka telefon kullanıyorsun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackSea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
xiaomi mi note 3 64gb 1.450 tl almıştım. gayet güzel tavsiye edilir. ama Xiaomi de f/p den uzaklaştı.

İlk çıkan venüs 355g, şimdilik çok memnunum,aynı zamanda benim için navigasyon cihazı görevi de görüyor (unutmazsam bir gün arabada resmini çekerim :) )

Fayda fiyat telefonu neyse onu kullandım hep... İlk akıllı telefonumu mükemmel bir indirim dönemi ve kuponlar ile 1400 liradan 450 liraya alarak bu dünyaya adım atmıştım. Sonrasında Lenovo P70'in hem bataryası, hem de fiyatı sebebiyle tercih ettim (700 lira) peşinden Redmi Note 2 (400 lira) şimdi ise Redmi Note 4X (800 lira) telefona sahip oldum...:kas

Bu gün telefona ihtiyacım olsa, ikinci el temiz Mi Note 3 veya kavisli ekran tasarımı sebebiyle Mi Note 2 alırdım... Sıfır olarak ise Redmi Note 7 gönlümü çalmış durumda, fakat elimdeki telefon ile 2-3 yıl seviyeli bir birlikteliğimiz olsun istiyorum... :sirit

General mobil GM5-Plus.

Xiaomi mi note 3 etrafımdaki herkese de xiaomi alıyoruz. mi note 3 mi 5s 2 adet mi 8 lite

Ben Lenova k6 kullanıyorum,pek fazla kurcalamayı sevmem,işimi görsün,şarjı çabuk bitmesin yeter.

xiaomi mi note 3 64gb 1.450 tl almıştım. gayet güzel tavsiye edilir. ama Xiaomi de f/p den uzaklaştı.
hocam xiaomi nin fp den uzaklaşmasının sebebi dolar euro. birde diğer markaların aynı işlemci aynı ayardaki telefonlarının fiyatlarına bakın bence :)

Xioami Mi max 3 :krotey

Elemanın elinde Huawei ler kalmış elden çıkarmaya çalışıyor gibi geldi bana ?

samsung tan başka tanımam

Maşallah ne kadar Xiaomi kullanan var:) Türkiye'de ilk Xiaomi kullananlardan biri olarak hala taş gibi sağlam mi5 kullanmaktayım.

Xiaomi candir. çevrem dusuk butceli cok kisiye tavsiye etmisimdir hepside memnun.

Iphone vazgecerken cok zorlanmistim.
simdide Samsung vazgecemiyorum.

Bende emektar telim bozulursa xiaomi almayi düşünüyorum. Hatta 5g li model olanlarina bakmayi düşünüyorum ilerisi icin. Bakalim kismet

Geri
Üst Alt