Detaya girmeden başharfler alsak
Opet mesafe, shell performans, bp de iyidir gibi bir sonuç var şimdilik.. değil mi Sota, hocam
Denemeyle sabit bir tespitim yok üstad ama genelde çevremde dizel kullananlarda bu kanaat mevcut. Forumda da buna benzer bir sonuç çıkıyor hafiften. İşin doğrusunu ben bilmez Sota, bilir, bilir ama mecburen içine atarBu kadar etkilimi bu meretler yahu?
Ben hiç birisinin birbirinden farkı olmadığına inandığım için kafama nereden eserse oradanalıyorum
Ayni bolgedeki benzilikler %99
Ayni rafineriden beyaz ürün alir
Herkes kendi kafasina gore katki maddesi
Kayar
Kimisiyle daha fazla yol alinirken
Kimisiyle daha az yol alinir yada aracin performansina ve mekanigine zarar verir
Acaba neden
Ayni bolgedeki benzilikler %99
Ayni rafineriden beyaz ürün alir
Herkes kendi kafasina gore katki maddesi
Kayar
Kimisiyle daha fazla yol alinirken
Kimisiyle daha az yol alinir yada aracin performansina ve mekanigine zarar verir
Acaba neden
Abim 68hp symbol var gercekden fark ediyor. Shellin mazotu performansli aracin cekisi v.s degisiyor. Enjektor temizleyici katkilarida var mazotunda. Ben hep shellden aloyorum shell club kartida var puan birikiyor biriktikce mazot aliyorjm shellin motor yaglarida iyidir helix. Motor yag bakimi geldi saten bu sene helix attircaz bakalim 5 30 portekullusu varmis tam sentetik.Bu kadar etkilimi bu meretler yahu?
Ben hiç birisinin birbirinden farkı olmadığına inandığım için kafama nereden eserse oradanalıyorum
Sanırım arabalarımız aynı diyecektim ama partiküllü helix deyince vazgectim Mazot olarak hep opet kullandım. Sebebi ise arabayı aldığım arkadaşım aldığı petrolden devam ettim. Bugün shell aldım bakalım performans ve tüketim nasıl olacak. Motor yağına gelinceAbim 68hp symbol var gercekden fark ediyor. Shellin mazotu performansli aracin cekisi v.s degisiyor. Enjektor temizleyici katkilarida var mazotunda. Ben hep shellden aloyorum shell club kartida var puan birikiyor biriktikce mazot aliyorjm shellin motor yaglarida iyidir helix. Motor yag bakimi geldi saten bu sene helix attircaz bakalim 5 30 portekullusu varmis tam sentetik.
Opetide cevremden cok duydum istasyon oturdugum yere uzak olunxa shell bi yandanda bu sekilde cazip geliyor acikcasi. Portekullu motor yagi sizin fikriniz nedir. Ben portekullu sentetigi asinmayi daha aza indiriyor diye biliyorum ama. Birde aslinda reno elf oneriyor denemedim acikcasi bi yagi petrol ofisinde satilandan attirmisdim tam sentetik 5 30. 1.5dci icin siz ne onerirsiniz.Sanırım arabalarımız aynı diyecektim ama partiküllü helix deyince vazgectim Mazot olarak hep opet kullandım. Sebebi ise arabayı aldığım arkadaşım aldığı petrolden devam ettim. Bugün shell aldım bakalım performans ve tüketim nasıl olacak. Motor yağına gelince
helix pek iyi gelmedi benim arabaya azizim. Elf, helix, motul denemelerim sonucu aralarında en iyisi motul gibi geldi bana.