Hangi İnternet altyapısını kullanıyorsunuz?

Bizim yerleşim daha yeni malesef oturmuş değil

O zaman Telekom altyapılı bir İSS de tercih edilebilir.
Ama karşınızda daha kurumsal bir muhatap bulmak istiyorsanız Türksat Kablo altyapısını da düşünebilirsiniz.

@duran adam interneti nasıl kullanacaksın? standart kullanıcı mısın ? kaç mbps bağlatmayı düşünüyorsun ? Binanda hangi altyapılar var ( fiber, kablonet, hipernet ve vdsl ) ona göre bir kaç şey yazacağım
Öğrenip söylerim hocam hangileri olduğunu.. oyun oynarım (Pubg- LOL vs. (oynayan varsa oynarız :D)) film, dizi vs.. 75 mbps düşünüyorum.Teşekkürler.

(Fiber ve Kablonet varmış onu öğrendim.Diğerlerini araştırıyorum.)

Son düzenleme:
Öğrenip söylerim hocam hangileri olduğunu.. oyun oynarım (Pubg- LOL vs. (oynayan varsa oynarız :D)) film, dizi vs.. 75 mbps düşünüyorum.Teşekkürler.

(Fiber ve Kablonet varmış onu öğrendim.Diğerlerini araştırıyorum.)
Bu veriler yeterli hocam. Eğer oyun için port açmak gerekli olacaksa, size Kablonet'ten şaşmayın derim. Şuan ülkemizde en sorunsuz alt yapı pişman olmazsınız.

Bu veriler yeterli hocam. Eğer oyun için port açmak gerekli olacaksa, size Kablonet'ten şaşmayın derim. Şuan ülkemizde en sorunsuz alt yapı pişman olmazsınız.
port ilgili sinirlama yapan firma var mi ?

Teşekkürler bilgi için. Elinize sağlık.

port ilgili sinirlama yapan firma var mi ?
Superonline fiber ve aynı altyapıyı kullanan issler statik ip ya da ip telefon alınmaz ise nat444 ip bloğuna alıyorlar yani şöyle tek bir ip adresinden yüzlerce kişi internete çıkıyor buda port açmaya engel oluyor.

5-6 yıldır kablonet kullanıyordum evlenince fiber altyapı olmayan bir yere taşındım fiber keyfim sona erdi ttnetteyim,

sizde alt yapı varsa 1. kablonet 2.ttnet diyebilirim.

Kablonet kullanıyorum çok memnunum.

Superonline fiber ve aynı altyapıyı kullanan issler statik ip ya da ip telefon alınmaz ise nat444 ip bloğuna alıyorlar yani şöyle tek bir ip adresinden yüzlerce kişi internete çıkıyor buda port açmaya engel oluyor.
CGN bahsediyorsunuz.
Dogrudur bu tip sikintilar yasatir.

Geri
Üst Alt