Bizim yerleşim daha yeni malesef oturmuş değil
Öğrenip söylerim hocam hangileri olduğunu.. oyun oynarım (Pubg- LOL vs. (oynayan varsa oynarız )) film, dizi vs.. 75 mbps düşünüyorum.Teşekkürler.duran adam interneti nasıl kullanacaksın? standart kullanıcı mısın ? kaç mbps bağlatmayı düşünüyorsun ? Binanda hangi altyapılar var ( fiber, kablonet, hipernet ve vdsl ) ona göre bir kaç şey yazacağım
Bu veriler yeterli hocam. Eğer oyun için port açmak gerekli olacaksa, size Kablonet'ten şaşmayın derim. Şuan ülkemizde en sorunsuz alt yapı pişman olmazsınız.Öğrenip söylerim hocam hangileri olduğunu.. oyun oynarım (Pubg- LOL vs. (oynayan varsa oynarız )) film, dizi vs.. 75 mbps düşünüyorum.Teşekkürler.
(Fiber ve Kablonet varmış onu öğrendim.Diğerlerini araştırıyorum.)
port ilgili sinirlama yapan firma var mi ?Bu veriler yeterli hocam. Eğer oyun için port açmak gerekli olacaksa, size Kablonet'ten şaşmayın derim. Şuan ülkemizde en sorunsuz alt yapı pişman olmazsınız.
Teşekkürler bilgi için. Elinize sağlık.Bu veriler yeterli hocam. Eğer oyun için port açmak gerekli olacaksa, size Kablonet'ten şaşmayın derim. Şuan ülkemizde en sorunsuz alt yapı pişman olmazsınız.
Superonline fiber ve aynı altyapıyı kullanan issler statik ip ya da ip telefon alınmaz ise nat444 ip bloğuna alıyorlar yani şöyle tek bir ip adresinden yüzlerce kişi internete çıkıyor buda port açmaya engel oluyor.port ilgili sinirlama yapan firma var mi ?
CGN bahsediyorsunuz.Superonline fiber ve aynı altyapıyı kullanan issler statik ip ya da ip telefon alınmaz ise nat444 ip bloğuna alıyorlar yani şöyle tek bir ip adresinden yüzlerce kişi internete çıkıyor buda port açmaya engel oluyor.