Hangi 55 inch mini led tavsiye edersiniz?

Maviplanet

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
Maviplanet
Lg 55qned86a6a modeli ile samsung qn70f modeli arasında kaldim. Ses kalitesi bariz samsung daha iyi(vatanda bizzat deneyimledim). Sanki işlemci olarak da sanki samsung bir tik d aha iyi. Lg ayarlar açilirken 2-3 saniye surerken samsung da 1 saniyede hemen ayarlae menüsü geliyor. Uygulama açma hizlari ayni gibi. Gorüntü mukayese edemedim zira lg wifiye bağlanip 4k youtube açamadi nasil bir kusura yada bağlanti eksikligi varsa.
Eşim samsung u beğendi. Sizlerin
Kod:
Televizyon
var.

4k yayin izleme orani düşük olur. Sd yayın ve amazondan film ve dizi izliyecegim.

ikisi de güzel tv. eğer SD veya uydu yayını izleyecekseniz LG'nin upscale özelliği daha iyi. ama tv yi tam karşıdan uhd film ve dizi izlemede kullanacaksanız samsung da tercih edilebilir.
Oled alsaniz s85f mi lg b56la yımibsecerdiniz. 55 inch olanlardan

Samsung derim. WebOS bir tık hantal.

Vatana yekrar gittik bugun. Oled 60-70 bin bandinda. Ben sd yayin izliyorum genelde. Oyun felanda oynamayacağim.
Qn70f bariz yazilim olarak daha hızlı ve fiyatida 41 bine düsuyor gece indiriminde.
Vatandaki eleman bu sefer direk vatanin elwmani idi, oled alacaksan lg bu işin profu ama qled alacaksan onida samsung uzun yillardir yapiyor dedi.

SD yayın izliyorsanız bence LG'ye bakın. işlemcisi nedeniyle SD yayınları güzel gösteriyor.
Yapay zeka dedikleri olayı sanirim. Bir kac kişiden duydum bu duzeltme olayini yayinlari.

Vatana yekrar gittik bugun. Oled 60-70 bin bandinda. Ben sd yayin izliyorum genelde. Oyun felanda oynamayacağim.
Qn70f bariz yazilim olarak daha hızlı ve fiyatida 41 bine düsuyor gece indiriminde.
Vatandaki eleman bu sefer direk vatanin elwmani idi, oled alacaksan lg bu işin profu ama qled alacaksan onida samsung uzun yillardir yapiyor dedi.
Bahsettiğiniz Samsung modeli bence sizi daha çok memnun edecektir.
LG'nin sd performansı nasıl bilmiyorum ama Q70F'de giriş seviye seri değil sonuçta.

Bahsettiğiniz Samsung modeli bence sizi daha çok memnun edecektir.
LG'nin sd performansı nasıl bilmiyorum ama Q70F'de giriş seviye seri değil sonuçta.
Umut bey siz hangi marka model tv kullabiyorsunuz ve memnunmusunuz.

Samsung 55QN85C kullanıyorum. Genel olarak memnunum.
Umut bey tam aradığim kişisiniz. Bende qn70f/qn80f ve qn85f modellerinde git gwl yaşiyorum. Qn85f arka panel tam led deniyor qn70 sadece altta var deniyor ledleri. C olanda sanirim 2 yıl önceki versiyonu. Yaklaşik aynidir.
Samsung sitesinde 85f ler 55 binde. indirim kodu bulma ihtimalimiz varmidir acaba. Lg deki gibi. 10-15 gün sonra alma durumum var. 2-3 aya biraz daha ucuzlar ama beklemem sanirim o kadar.

Umut bey tam aradığim kişisiniz. Bende qn70f/qn80f ve qn85f modellerinde git gwl yaşiyorum. Qn85f arka panel tam led deniyor qn70 sadece altta var deniyor ledleri. C olanda sanirim 2 yıl önceki versiyonu. Yaklaşik aynidir.
Samsung sitesinde 85f ler 55 binde. indirim kodu bulma ihtimalimiz varmidir acaba. Lg deki gibi. 10-15 gün sonra alma durumum var. 2-3 aya biraz daha ucuzlar ama beklemem sanirim o kadar.
İndirim kodu konusunda bir şey diyemem maalesef.
Model numarası arttıkça, arka aydınlatma bölge sayısı artıyordur muhtemelen.
Siyah performansının git gitde artması gibi düşünün.
Tabi kontrast performansı da bir nebze artıyor gibi.
Yerel aydınlatma seviyesi en yüksekte olunca, görüntüdeki bazı detaylar daha parlak olabiliyor.
Fiziksel olarak bunu gözlemleyebiliyorsunuz.

Alabiliyorsanız 85F alın, pişman olmazsınız.
2-3 ay sonra ucuzlama konusunda da bence işinizi şansa bırakmayın derim.
Amazon Türkiye'de şu sıralar indirim var gibi, bir bakın derim.

İndirim kodu konusunda bir şey diyemem maalesef.
Model numarası arttıkça, arka aydınlatma bölge sayısı artıyordur muhtemelen.
Siyah performansının git gitde artması gibi düşünün.
Tabi kontrast performansı da bir nebze artıyor gibi.
Yerel aydınlatma seviyesi en yüksekte olunca, görüntüdeki bazı detaylar daha parlak olabiliyor.
Fiziksel olarak bunu gözlemleyebiliyorsunuz.

Alabiliyorsanız 85F alın, pişman olmazsınız.
2-3 ay sonra ucuzlama konusunda da bence işinizi şansa bırakmayın derim.
Amazon Türkiye'de şu sıralar indirim var gibi, bir bakın derim.
55qn85f modelini aldım. kuruldu. 4-5 gün oldu kurulalı. evdeki sony xh90 la diyebilirimki aynı görüntü. bunun işlemci çok hızlı birde ses sitemi baya kuvvetli. onun dışında neredeyse hemen aynı. ikiside full array panel zaten. şimdilik memnunum. qn70f yada qned86a6 alsaymışım sanırım bu kadar memnun olmaz idim zira onlar fulla array değiller.

55qn85f modelini aldım. kuruldu. 4-5 gün oldu kurulalı. evdeki sony xh90 la diyebilirimki aynı görüntü. bunun işlemci çok hızlı birde ses sitemi baya kuvvetli. onun dışında neredeyse hemen aynı. ikiside full array panel zaten. şimdilik memnunum. qn70f yada qned86a6 alsaymışım sanırım bu kadar memnun olmaz idim zira onlar fulla array değiller.
Bahsettiğiniz modeller kesinlikle memnun etmezdi.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Geri
Üst Alt