Hangi 55 inch mini led tavsiye edersiniz?

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
Top Poster Of Month
31 Ağu 2017
39
Lg 55qned86a6a modeli ile samsung qn70f modeli arasında kaldim. Ses kalitesi bariz samsung daha iyi(vatanda bizzat deneyimledim). Sanki işlemci olarak da sanki samsung bir tik d aha iyi. Lg ayarlar açilirken 2-3 saniye surerken samsung da 1 saniyede hemen ayarlae menüsü geliyor. Uygulama açma hizlari ayni gibi. Gorüntü mukayese edemedim zira lg wifiye bağlanip 4k youtube açamadi nasil bir kusura yada bağlanti eksikligi varsa.
Eşim samsung u beğendi. Sizlerin
Kod:
Televizyon
var.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
162
43
ikisi de güzel tv. eğer SD veya uydu yayını izleyecekseniz LG'nin upscale özelliği daha iyi. ama tv yi tam karşıdan uhd film ve dizi izlemede kullanacaksanız samsung da tercih edilebilir.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
162
43
Oled alsaniz s85f mi lg b56la yımibsecerdiniz. 55 inch olanlardan
bu konuda benim objektif olmam zor. ben lg C46 oled kullanıyorum. genel olarak memnunum. özellikle futbol müsabakalarında çok iyi. ama samsung oled hiç tecrübe etmedim. inceleyen arkadaşlar samsung oledin UHD görüntülerinde samsungun daha iyi, SD veya Full hd görüntülerde ise LG nin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

ama Umut Barış'a katılıyorum. webos çok hantal. ben apple tv 4k ile kullandığım için webosa mümkün mertebe maruz kalmıyorum. kaldığımda rahmet okutuyor.

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
Top Poster Of Month
31 Ağu 2017
39
Vatana yekrar gittik bugun. Oled 60-70 bin bandinda. Ben sd yayin izliyorum genelde. Oyun felanda oynamayacağim.
Qn70f bariz yazilim olarak daha hızlı ve fiyatida 41 bine düsuyor gece indiriminde.
Vatandaki eleman bu sefer direk vatanin elwmani idi, oled alacaksan lg bu işin profu ama qled alacaksan onida samsung uzun yillardir yapiyor dedi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,520
Vatana yekrar gittik bugun. Oled 60-70 bin bandinda. Ben sd yayin izliyorum genelde. Oyun felanda oynamayacağim.
Qn70f bariz yazilim olarak daha hızlı ve fiyatida 41 bine düsuyor gece indiriminde.
Vatandaki eleman bu sefer direk vatanin elwmani idi, oled alacaksan lg bu işin profu ama qled alacaksan onida samsung uzun yillardir yapiyor dedi.
Bahsettiğiniz Samsung modeli bence sizi daha çok memnun edecektir.
LG'nin sd performansı nasıl bilmiyorum ama Q70F'de giriş seviye seri değil sonuçta.

Geri
Üst Alt