Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elinde rs232 kablo varsa ve cihazda da rs232 girişi varsa bence denemelisin,tabii önce yazılımı cihazdan yedeklemelisin,unutma redline kumanda diyor ve yazılım 2023ten kalma
Elinde rs232 kablo varsa ve cihazda da rs232 girişi varsa bence denemelisin,tabii önce yazılımı cihazdan yedeklemelisin,unutma redline kumanda diyor ve yazılım 2023ten kalma
Hocam kumanda bu. RS baglantisi yok sadece usb var.youtube vs çalışmıyor bölgenizde desteklenmiyor diyor. ip tv ye giremiyorum ve m3u olan free server yazsamda kayıt almiyor. hangi yazılımı nasıl yükleyeceğim hangisi uyumlu anlamadım bir türlü hint siteleri var bireyler buldum ama onlarda biraz karışık geldi.
denedim patron bu calısmıyor başkalarınıda denedim onlarda calısmıyor kumanda sorunu yaşadım allahtan universal akıllı kumanda vardı eski yazılıma geri dondurdum ama onda sadece uydu calısıyor bana uygun yazlımı bir turlu bulamadım.