K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
usta satın almıyom bir arkadaştan gelecek, yeni tv aldı hediye edicek
Oooo, ne gelecek ,dönüşümü olan bir şey olsa bariusta satın almıyom bir arkadaştan gelecek, yeni tv aldı hediye edicek
next usta aynı kankOooo, ne gelecek ,dönüşümü olan bir şey olsa bari
Keşke bulsan da flashını değiştirtsen ,mx25l64 taktırsan ,iyi kurcalardın cihazınext usta aynı kank
Hımm,ne desem ki Tanımıyorum aslında ,yazılımlarla ilgili link vermişlerdi ,oradan tanıdım ,bu işi yapıyor memleketinde ,sanırım senin verdiğin next mavi menü dikkatini çekmiş gibime geliyor ,,yoksa TR foruma giriş yapmazdı diye düşünüyorumusta aklıma birşey takıldı foruma katılan pakistanlı arkadaşı nerden tanıyordun öncedenmi tanıştınız
bende önceden bir tanışıklığınız var zannettim , artık bize alıştı burdan ayrılamazHımm,ne desem ki Tanımıyorum aslında ,yazılımlarla ilgili link vermişlerdi ,oradan tanıdım ,bu işi yapıyor memleketinde ,sanırım senin verdiğin next mavi menü dikkatini çekmiş gibime geliyor ,,yoksa TR foruma giriş yapmazdı diye düşünüyorum
Kibar olan-yazan -cevap veren herkesin başımızın üzerinde yeri varbende önceden bir tanışıklığınız var zannettim , artık bize alıştı burdan ayrılamaz
Titanda çalışmadı maalesef ?Next uydusunda denenmiş
video alıntıdır