K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
telefondaki interneti pc de paylaşır gibi uydu alıcısında paylaşmışusb üzerinden internet sağlanmış.
Tetring deniyordu galiba.
sendeki uydu nedir, next gx6605s işlemcilerde gönül rahatlı ile dene , rs232 şartTürkiyede bunu deneyen oldumu
gx6605s lerin hepsinde olurmu ?botech cihazlar usb lan cevirici ile internete bağlanıyor
Yazılımda desteği varsa oluyorgx6605s lerin hepsinde olurmu ?
onu denemeden anlayabilirmiyiz ?, fiyat 30 civari baktım üstüne 15 tl daha ekler wifi alırım ozaman ustaYazılımda desteği varsa oluyor
Yok anlayamazsın ,çünkü bazı yazılımlarda "usb net" yazsa bile ,taktığında çalışmıyor ,bende 2 adet var farklı çipli,öyle yazdığında ikisini de tanımıyor cihaz, ama piko ,qmax,vision, bunlarda tanıyor ,ben öyle kullanıyorum zaten evdeonu denemeden anlayabilirmiyiz ?, fiyat 30 civari baktım üstüne 15 tl daha ekler wifi alırım ozaman usta
usta ozaman dediğin gibi yazılım desteği şartYok anlayamazsın ,çünkü bazı yazılımlarda "usb net" yazsa bile ,taktığında çalışmıyor ,bende 2 adet var farklı çipli,öyle yazdığında ikisini de tanımıyor cihaz, ama piko ,qmax,vision, bunlarda tanıyor ,ben öyle kullanıyorum zaten evde
usta yakında yedek bir uydu gelecek o zaman birçok yazılım denemesi yapıcam, evdekiler biraz söyleniyorlar devamlı kurcalıyorsun diye herşey için teşekkürler kralsınNasılsa rsr232 var elinde,dene bir çok yazılımı ,sanırım nextte olmuyor,sadece 7601 desteğ var nextin nedense
Rica ederim sevgili ramazan,bildiklerimi yazıyorum ,hepimiz kralızusta yakında yedek bir uydu gelecek o zaman birçok yazılım denemesi yapıcam, evdekiler biraz söyleniyorlar devamlı kurcalıyorsun diye herşey için teşekkürler kralsın