Gx6605s firmware editor - Gx6605s yazılım editleme programı - Türkçe

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Evet,yine amerikayı yeniden keşif değil elbette,ama kendi tarafımdan düzenlenmiş,Türkçeye çevrilmiş ve ecnebilerin yaptığını ben neden yapamayayım diyerek topluca bir araya getirilmiş ,halen kullandığım GX6605s işlemcinin programlarıdır.Decompres-compres ve editleme, veya unpack-repack ve editleme programları,hex editörler de içindedir.Gerçi bu işlerden pek çok anlamam ama birşeyler yapmaya çalışıyorum :)

Yeni - New

byalo-251.png

EK:
Program epey eskiydi,uyarı üzerine kaldırdım linki ve yenisini ekledim ,teşekkürler :ok

Hey gençler ,beğenim sayım artsın diye "beğenene kadar" yeniden yaptım ,ona göre :haha1

@Alperentoy üstad hatırlattı :) ,teşekkür ederim :ok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Üstad güzel çalışma yapmışsın eline sağlık. Paylaşımın için teşekkürler.

deneyelim :) içinden ne çıkacak :)

Paylaşımın için teşekkürler.

Helal olsun emmime :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HexWorks32 çalışmıyor emmi :(

Ellerine sağlık

Helal olsun emmime :)
HexWorks32 çalışmıyor emmi :(
Hımm,bende wine ile çalışıyordu,win7 / 32 dede çalışmıştı,demekki v2 kurulumlu yapacağım,veya eve dönünce farklı pcde de deneyeyim ,belki v2 yapmadan kısa yoldan çalıştırabilinir ,bu arada geri dönüşün için teşekkür ederim :ok ,senin pc 32 mi 64 müydü acaba sevgili Necati_Simsek ?

Hımm,bende wine ile çalışıyordu,win7 / 32 dede çalışmıştı,demekki v2 kurulumlu yapacağım,veya eve dönünce farklı pcde de deneyeyim ,belki v2 yapmadan kısa yoldan çalıştırabilinir ,bu arada geri dönüşün için teşekkür ederim :ok ,senin pc 32 mi 64 müydü acaba sevgili Necati_Simsek ?
Windows 10 x64

Teşekkürler

Necati_Simsek ;
Diğerlerinde sıkıntı yok sanırım :)
Dostlar ; windows 7 /32 ve 64 kullananlar da geri dönüş yapabilirlermi acaba,özellikle HexWorks32 için.

Necati_Simsek ;
Diğerlerinde sıkıntı yok sanırım :)
Dostlar ; windows 7 /32 ve 64 kullananlar da geri dönüş yapabilirlermi acaba,özellikle HexWorks32 için.
Diğer editörler çalışıyordu ama elimde yazılım dosyası olmadığı için çöz birleştir deneyemedim.

kullanışlı duruyor

Yukarı çık bakalım ,neymiş :)

Geri
Üst Alt