Güvenlik kamera sistemi yardım

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Kamera herzaman degil de sadece hareket oldugunda kayit yapabiliyor mu gercekten? BIr satıcı kayit cihazinin cogunda o ozellik var isterseniz oyle de kullanabilirsiniz dedi. Sürekli kayit yapacagina hareket olunca yapmasi mantikli acaba hareketi algilama- tepkime suresi nekadar ?
Bu özellik çoğu dvr ve nvr da var isterseniz kullanabilirsiniz tepkime süresini ölçmedim ama hareketi algıladığı an kayıt yapıyor kaçırma olmuyor yani siz daire girişinde kullanacağınız için size uygun olabilir uzun süre kayıt saklayabilirsiniz ama unutmayın kamera sadece sizin daire kapısını göstermesi lazım
 
O Çevrimdışı

ozgurece

Yeni Üye
29 Haz 2021
3
50
Değerli forum arkadaşlarım 2019 yılında satın almış olduğum aşağıda resimlerini paylaştığımı güvenlik kayıt sistemi ve kameraları 2 yıldır kullanıyorum. Aynı cihazı yazlık evimiz için tekrar satın alacağım. Bu cihaza uyumlu 2 dış mekan 4 iç mekan kamera önerisine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki kamera bu cihaza tam uyumlumudur Arkadaşlar. ?









İki senedir kullandığım Güvenlik kayıt sistemi
HIKVISION DS-7208HQ








 
Son düzenleme:
mattik Çevrimdışı

mattik

Aktif Üye
29 Kas 2021
74
40
Sorunuzu yeni fark ettim, almadiysaniz henuz şu ürunleri önerebilirim, kolay kolay sorun yaşamazsiniz.

Dış ortam

Hikvision Ds-2ce76d0t-exipf 2mp "plastik kasadir" gece gorusu 20mt

İç ortam "bence gerek yok hepsini dış ortam almanizda fayda var."

Hikvision Ds-2ce16d0t-exipf 2mp
 
Z Çevrimdışı

zerocel

Yeni Üye
7 May 2022
3
44
Merhaba
Temel anlamda IP ve Analog olmak üzere iki temelde sınıflandırılabilir. Ip Kameralar bilgisayarlardaki temel ağ sistemi ve kablolamasını kullanırken Analog Kamera Sistemleri adında da geçtiği üzere analog koaksiyel kablo (anten kablosuna benzere) altyapısınız kullanır. Her iki sistemde de HD görüntülere sahip olabilecekken, önerim ip kameralar olacaktır. Bunun sebeplerinin başında ip kamera sistemlerinin yeni nesil olarak tabir edilen sistemler olmasından ve yazılım donanım desteğinin üretici firmalar tarafından daha fazla tercih edilmeye başlamasından bahsedebiliriz.
Teşekkürler
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri