Hocam öncelikle kolay gelsin bende de bir Vestel TV var ama herhangi bir şekilde internete youtube falan bağlanmak mümkün değil bir resim yükledim menü 4725 yapıp ona bir bakarmisin yapabilecek birşey varmı yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederimTabloda (Listede) Olmayıpta güncelleme çeken servis menü bilgisi olursa tabloya eklememe yardımcı olabilirsin.
MB95 kart lı bir tv ,eski karttır,bence yazılım işine hiç bulaşma elinden çabuk çıkar bu kart yoksa.En nazik kartlardan birisidir ,en iyisi uygun fiyatlı bir box almandır.Hocam öncelikle kolay gelsin bende de bir Vestel TV var ama herhangi bir şekilde internete youtube falan bağlanmak mümkün değil bir resim yükledim menü 4725 yapıp ona bir bakarmisin yapabilecek birşey varmı yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimMB95 kart lı bir tv ,eski karttır,bence yazılım işine hiç bulaşma elinden çabuk çıkar bu kart yoksa.En nazik kartlardan birisidir ,en iyisi uygun fiyatlı bir box almandır.
Rica ederim ,amman yazılım konusunda asla ısrarcı olma,gerçekten çok nazik bir karttır mb95Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
teraspy Usta cevaplamış.Hocam öncelikle kolay gelsin bende de bir Vestel TV var ama herhangi bir şekilde internete youtube falan bağlanmak mümkün değil bir resim yükledim menü 4725 yapıp ona bir bakarmisin yapabilecek birşey varmı yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Maalesef bu konu eski ana kartları kapsamıyor.Mb 98 serisi olurmu
Anakart nedir?Netflix nasıl yüklerim
Yoküstadım vestel 43ua9400 mb100 için yokmu dcf