By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,832
Tabloda (Listede) Olmayıpta güncelleme çeken servis menü bilgisi olursa tabloya eklememe yardımcı olabilirsin.Modlamadan anlamam ama servis menüsü yazılım resmi vs ?
Tabloda (Listede) Olmayıpta güncelleme çeken servis menü bilgisi olursa tabloya eklememe yardımcı olabilirsin.Modlamadan anlamam ama servis menüsü yazılım resmi vs ?
Tv yi ilk aldığımdan beri yazılım güncellemiyor neden böyle ? Vestel'in sistemi mi bozuk ?Tabloda (Listede) Olmayıpta güncelleme çeken servis menü bilgisi olursa tabloya eklememe yardımcı olabilirsin.
Beni de göstermişsin modlamada bilgili diye ,teşekkür ederim ama ben pek anlamam bu işlerden biliyorsunModlama konusunda bilgili olan ustalarımız ve üyelerimiz bilmeyenlere bu konuda yardımcı olabilir hatırladığım kişiler
teraspy EXcomZkko @Angel189 yefe78 F firok33715 ve daha fazlası
Servis menü resmi yeterliÇok güzel olmuş elinize sağlık ustam mükemmel konu olmuş. Artık listeyi genişletmek bize düştü güncelleme gelen kişiler olursa swprofile.bin Config/Oad/DcfName/Name/ xxx buradaki kısmını bizlerle paylaşırsa çok iyi olur bu sayede hem liste genişler hem de güncelleme almayan tviler güncellenir.
Mb100 Eski bir anakart güncelleme gelmez gibi gelirse paylaşırız.Ellerinize sağlık.Emeğiniz için forum üyesi olarak çok teşekkür ederim.Mb100 için güncelleme yok heralde.Olursa paylaşırsanız çok sevinirim
Anakart modelini biliyor musunuz.Tv yi ilk aldığımdan beri yazılım güncellemiyor neden böyle ? Vestel'in sistemi mi bozuk ?
Mb 130Mb100 Eski bir anakart güncelleme gelmez gibi gelirse paylaşırız.
Anakart modelini biliyor musunuz.
Ara sıra listeyi kontrol edin güncelleme alanları ekliyorum. Son kullanıcı arkadaşlarda burada paylaşırsa herkes faydalanır.Mb 130
üzgünüm bu kadar detaylı yazmam benim hatam kolay yol varken hep zor yola odaklandığım için servis menüsünde dcf name yeni fark etim güncelleme gelen arkadaşlar 4725 yaparak servis menüsü resmini atarsa çok iyi olur teşekkürler.Servis menü resmi yeterli
Toshiba da güncelleme gelmedi. Ben tabloda panel inc değerlerini görülmesi ve servis menü terimlerinin menü tipinin görünmesi için yazdım.üzgünüm bu kadar detaylı yazmam benim hatam kolay yol varken hep zor yola odaklandığım için servis menüsünde dcf name yeni fark etim güncelleme gelen arkadaşlar 4725 yaparak servis menüsü resmini atarsa çok iyi olur teşekkürler.
Resmi fikoloji ustanın youtube kanlından aldım mesela bu mb130t anakart mb130e de benim anakart bide 58 inch olması bi sorun teşkil etmiyor demi mesela benim tv 43inch bunu denesem sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Düz mb130 dcf name olmadı benim anakarta mb130e mb130t aynı ankartlar gibi acaba güncellemeyi çeker mi deniycem şimdi.
yaptım herhalde Toshiba mb130t de güncelleme gelmedi daha ondan çekmiyor ama beklicem gelir bence bu sefer gelirse yazarım.
Bekleyin güncelleme alan bir tv ye ait bilgiyi üye veya bizler (kodu) buraya yazınca profile eklersiniz. Güncellenir.mb130e de daha güncelleme gelmedi mb130t den geri mb130e mi geçim yoksa beklim mi.
@Herkese;Anakartın 211 İse 211 Seçilmesi gerekir.