Çalıştıran kuran oldumuYazılım boyutuna bakıldığında cihaz android sanırım.Zipten çıkartın boş usb belleğe yükleyin .Belleği cihaza takın sonra cihaza enerji verin .Çoğu android bu şekilde yazılım alıyor
Çalıştıran kuran oldumuYazılım boyutuna bakıldığında cihaz android sanırım.Zipten çıkartın boş usb belleğe yükleyin .Belleği cihaza takın sonra cihaza enerji verin .Çoğu android bu şekilde yazılım alıyor
çalıştıran varmıYazılım boyutuna bakıldığında cihaz android sanırım.Zipten çıkartın boş usb belleğe yükleyin .Belleği cihaza takın sonra cihaza enerji verin .Çoğu android bu şekilde yazılım alıyor
çalıştıran varmı
Sıkıntı yaşayanlar yüklemişlerdir mutlaka ,ellerinde bu model tv olanlar ve yükleyenler yazarlar sanırımÇalıştıran kuran oldumu
Arkadaş ayıp yahu. televiyzonu mahvetti. Allah bildiği gibi yapsın seniBaskı ile aldım ama nasıl yuklenecek bin dosyası 994mb bişi ama bir fikrim yok ses açma kapama home tuşuda yok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adem HelvacıU5600 Awox ailesinden çıkmış tek Kral cihazdır. (Sınıfının Kralı) Lakin iki nesil üretildi ve iki parti yazılıma sahip oldu o nedenle size verilen yazılımın GÜVENİLİR bir elden verilmiş olması gerektiğini unutmayın lütfen.
Biz Awox markasına desteği kestik forum olarak zira kendileri bizim arzu ettiğimiz desteği sağlamamakta inat ettiler. Halkla inatlaşan markaların ayakta duramayacağının en bariz örneğidir Awox markası.
Bir yanda tüketicisi adına ''neyi daha iyi yapabiliriz?'' diye çırpınan FG Europe - Mehmet Atmaca Elektronik - TT Teknoloji A.Ş gibi firmalar markalar varken öte yanda ''Tüketiciyi daha fazla nasıl görmezden geliriz'' diye mücadele eden Tectone A.Ş markası olan Awox var.
Çok üzgünüz, yardımcı olmak isterdik inanın..
Anakart aynı ama panel kodu farklı olduğu için yazılımı da farklı.
Anakart aynı ama panel kodu farklı olduğu için yazılımı da farklı.
Şey gibi düşünün, bizim ilk incelediğimizde TEKİL olan panellerin sonradan firma üretime aynı model ile ama başka panelle devame dince KARMA olması gibi.
Servisi olduğum dönemde kayıtlı 46 ürünü kontrol ettim hepsi aynıydı ama doğrudur anakart da değişmitir belki, neticede koca ülke, nereye ne gitti hepsini bileceğimiz veya kontrol edeceğimiz bir sistemleri de yoktu adamların. Snra ben bıraktım zaten bu geçen zamanda neler olmuştur kim bilir.Anakartı aynı olan tvlerin yazılımları birbirine uyuşuyor hocam. Birçok yazılım test ettim sorunsuz çalıştılar.. Sadece Türkçe dil desteği sorunu, kumanda uyumsuzluğu ve kanal ayar sorunu yaşadım.. Panel uyumsuzluğu olan cihazlar da sanırım ekran kayması oluyor.
Denediğim yazılımlar,
Noa Vision TV
Blaupunkt TV
ICESA TV
Star Stream TV
Supra TV
Haklısınız Adem hocam.. Teşekkür ederim destekleriniz içinServisi olduğum dönemde kayıtlı 46 ürünü kontrol ettim hepsi aynıydı ama doğrudur anakart da değişmitir belki, neticede koca ülke, nereye ne gitti hepsini bileceğimiz veya kontrol edeceğimiz bir sistemleri de yoktu adamların. Snra ben bıraktım zaten bu geçen zamanda neler olmuştur kim bilir.
Ben teşekkür ederim abi, bazen çok istesek de elden pek birşey gelmiyor.Haklısınız Adem hocam.. Teşekkür ederim destekleriniz için
Firmadan bı cacık olmaz Adem hocam. Bu saydığım tvlerin tüm firmwareleri neredeyse birebir aynı. Alıp içerisinde ufak değişiklikler yapıp sunuyorlar. Android geliştirmesi yapacak kapasite görmedim Awoxta ben..Ben teşekkür ederim abi, bazen çok istesek de elden pek birşey gelmiyor.
Bu firmanın ssh konusundaki bakış açısını değiştirmesini sağlamaktan başka şansımız yok
Abi hiç birisi itiraz etmiyor ki zaten. Yerli üretim denen yerli montaj ürünler bunlar. Bari montajlamayı becersek ona da gam yemeyeceğim.Firmadan bı cacık olmaz Adem hocam. Bu saydığım tvlerin tüm firmwareleri neredeyse birebir aynı. Alıp içerisinde ufak değişiklikler yapıp sunuyorlar. Android geliştirmesi yapacak kapasite görmedim Awoxta ben..