Bunların genç bir mühendisi vardı ama ilişiğimi kesince topunun ismi cismi numarası ne varsa sildim hem rehberimden hem hayatımdan.Servisi çok beklersiniz.
Yeni yazılım var mı diye fabrikasına bir sorun derim..Teknik servise bağlanın ?
Baskı ile aldım ama nasıl yuklenecek bin dosyası 994mb bişi ama bir fikrim yok ses açma kapama home tuşuda yok
Yazılım boyutuna bakıldığında cihaz android sanırım.Zipten çıkartın boş usb belleğe yükleyin .Belleği cihaza takın sonra cihaza enerji verin .Çoğu android bu şekilde yazılım alıyorBaskı ile aldım ama nasıl yuklenecek bin dosyası 994mb bişi ama bir fikrim yok ses açma kapama home tuşuda yok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Maille güncelleme dosyası ?bence verilmek istenen mesaj bosver güncel'leme s.et. Awox tv değil tost makinesi bana göre. Babalar için almıştım açınca 10 saniye içinde iade kararı aldım.
İzine gittiğimde büyük TV alayım zaten anne baba iki üç kanal izler özellik vs önemli değil dedim ama ne ses ne görüntü bir tanesi iyi olsa, tam bir rezalet. Neyse ki iade ettim kurtuldum.Satın kararları 10 sn de veriliyor.
10 sn den önce kafayı resetleme yapmassan satın alınıyor .
Yapılan araştırmalardaki sonuçları imiş
Gelirken getir bir tane,ala ala onu mu aldın mübarek ,gidip babana söylemezsem eğerİzine gittiğimde büyük TV alayım zaten anne baba iki üç kanal izler özellik vs önemli değil dedim ama ne ses ne görüntü bir tanesi iyi olsa, tam bir rezalet. Neyse ki iade ettim kurtuldum.
Ne bileyim markette gezerken gördüm, baktım android al gitsin dedim. Araştırmadim?Gelirken getir bir tane,ala ala onu mu aldın mübarek ,gidip babana söylemezsem eğer
Ne bileyim markette gezerken gördüm, baktım android al gitsin dedim. Araştırmadim?