Günaydın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkut303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha hiç uyumadan günaydın beyler. 7 de kalkcam ama artık o zaman da günaydın tazeleriz :uyku1

@Sota başkan koş, dış güçler forumu ele geçirmiş bir de tapıyu üstüne yapmış, Yönetici yazan bu arkadaş da kim? :sopa1

Sen kimsin arkadaş? çipiçipiças nerde, konuuuşşşş, ssuuusss yalan söyleme banaaa :sopa1:yumruk

Herkese cümleten günaydın beyler.

Günaydın cümleten, hayırlı Cuma lar.

Günaydın cümleten, hayırlı Cuma lar.
Hepimize Hayırlı bereketkli cumalar olsun, Geldik geldik Ramazanın kapısına dayandık arkadaşlar. Allah nasip etti bir Ramazan ayı daha gördük çok şükür.

Sahurcular, İftarcılar diye konu açalım forumda :yeah

Hepimize Hayırlı bereketkli cumalar olsun, Geldik geldik Ramazanın kapısına dayandık arkadaşlar. Allah nasip etti bir Ramazan ayı daha gördük çok şükür.

Sahurcular, İftarcılar diye konu açalım forumda :yeah
Iyi düşündün abi, sahur iftar konusu olur. Güzelde olur.

@Sota başkan koş, dış güçler forumu ele geçirmiş bir de tapıyu üstüne yapmış, Yönetici yazan bu arkadaş da kim? :sopa1

Sen kimsin arkadaş? çipiçipiças nerde, konuuuşşşş, ssuuusss yalan söyleme banaaa :sopa1:yumruk
Ahahahah cipicipicicicp olduğu için değiştik telafuzu zor insanlar için :D

Haha unuttum valla 1 saatlik uyku ileyim biraz yoğun bir gün Kayseri'ye geldim ikamet işleri biseler uğraşıyorum unuttum günaydıni
Sen geldin en aızndan, Ahmet halen ortalarda yok :kop

Sikinti Yok Hersey Kontrol Altinda
Telafuzunda Zorunladigim Kiliritis
Nickinden Kurtuldum :haha

Geri
Üst Alt