Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Daha hiç uyumadan günaydın beyler. 7 de kalkcam ama artık o zaman da günaydın tazeleriz![]()

Sen kimsin arkadaş? çipiçipiças nerde, konuuuşşşş, ssuuusss yalan söyleme banaaa

Daha hiç uyumadan günaydın beyler. 7 de kalkcam ama artık o zaman da günaydın tazeleriz![]()

Noldu bizim gunaydin?![]()

Hepimize Hayırlı bereketkli cumalar olsun, Geldik geldik Ramazanın kapısına dayandık arkadaşlar. Allah nasip etti bir Ramazan ayı daha gördük çok şükür.Günaydın cümleten, hayırlı Cuma lar.

Iyi düşündün abi, sahur iftar konusu olur. Güzelde olur.Hepimize Hayırlı bereketkli cumalar olsun, Geldik geldik Ramazanın kapısına dayandık arkadaşlar. Allah nasip etti bir Ramazan ayı daha gördük çok şükür.
Sahurcular, İftarcılar diye konu açalım forumda![]()
Haha unuttum valla 1 saatlik uyku ileyim biraz yoğun bir gün Kayseri'ye geldim ikamet işleri biseler uğraşıyorum unuttum günaydıniNoldu bizim gunaydin?![]()
Ahahahah cipicipicicicp olduğu için değiştik telafuzu zor insanlar içinSota başkan koş, dış güçler forumu ele geçirmiş bir de tapıyu üstüne yapmış, Yönetici yazan bu arkadaş da kim?
Sen kimsin arkadaş? çipiçipiças nerde, konuuuşşşş, ssuuusss yalan söyleme banaaa![]()

Sen geldin en aızndan, Ahmet halen ortalarda yokHaha unuttum valla 1 saatlik uyku ileyim biraz yoğun bir gün Kayseri'ye geldim ikamet işleri biseler uğraşıyorum unuttum günaydıni

Sota başkan koş, dış güçler forumu ele geçirmiş bir de tapıyu üstüne yapmış, Yönetici yazan bu arkadaş da kim?
Sen kimsin arkadaş? çipiçipiças nerde, konuuuşşşş, ssuuusss yalan söyleme banaaa![]()

Ahahahah yav ben bı bakıp cikicaktim ondan o nicki koydumSikinti Yok Hersey Kontrol Altinda
Telafuzunda Zorunladigim Kiliritis
Nickinden Kurtuldum![]()

Ahahahah yav ben bı bakıp cikicaktim ondan o nicki koydum![]()