Günaydın

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,020
Eyvallah sagolsun. Sikintili bir is
Az once bitirdiler

Artik kendi isimize gitmek icin hazirlik yapmak gerekie.

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Olayı anlamadım, neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?:deli
Zaten ilk mesajı siz attınız, yardım teklifinde bulundunuz, goygoy niyetine "tesisat temizliğini sana yaptırayım o zaman" dedim. Sizin de bu konuşmayı laf olsun diye yaptığınızı düşündüğüm için ben de ciddiye almadım.

Sizin dediğinize göre de siz beni sürekli geçiştiriyormuşsunuz, üstüne üstlük ben de size sürekli konuşalım deyip duruyormuşum?:kop
Amacım kavga çıkarmak vs. değil lakin siz kendinizi nimetten mi sayıyorsunuz Allah aşkına?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Olayı anlamadım, neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?:deli
Zaten ilk mesajı siz attınız, yardım teklifinde bulundunuz, goygoy niyetine "tesisat temizliğini sana yaptırayım o zaman" dedim. Sizin de bu konuşmayı laf olsun diye yaptığınızı düşündüğüm için ben de ciddiye almadım.

Sizin dediğinize göre de siz beni sürekli geçiştiriyormuşsunuz, üstüne üstlük ben de size sürekli konuşalım deyip duruyormuşum?:kop
Amacım kavga çıkarmak vs. değil lakin siz kendinizi nimetten mi sayıyorsunuz Allah aşkına?

Hayır da, nimetten saymanın ne ilgisi var?
Ben ciddi olduğunuzu düşünmüştüm.
Güvenmediğim için geçiştiriyordum, demek istediğim buydu.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Günaydın Arkadaşlar . Aranıza yeni katıldım playstation cafe işletiyorumm .

Hoşgeldin kardeşim.

Hey gidi beeee sene kaç dı acaba? Sanırım 1992 idi çok hatırlamıyorum ilk PS1 sahibi olup da crash bandicoot orijinal cd oyunumu aldığım zamanlar.

Hey gidi Syphon Filter
Hey gidi Ace Combat

Merak ettim halen bu konsollara chip vs takıyorlar mı bütün oyunları açması için?

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Hayır da, nimetten saymanın ne ilgisi var?
Ben ciddi olduğunuzu düşünmüştüm.
Güvenmediğim için geçiştiriyordum, demek istediğim buydu.
Kurduğunuz cümlelerin altında kibir olduğunun farkında değilsiniz galiba?

Ayrıca siz beni geçiştirmediniz ki zira ben sizin iddia ettiğiniz gibi size 'konuşalım' deyip durmadım?
ve mademki ciddiye almanıza rağmen güvenmediğiniz için 'geçiştiriyordunuz', mesaj atıp neden güvenmediğiniz birine yardım teklif ettiniz?

Tartışmanın kavgaya dönüşüp tatsızlık çıkmasını istemiyorum, o yüzden bitsin lütfen.

Google Çevrimdışı

Google

Yeni Üye
16 Nis 2018
34
43
Hoşgeldin kardeşim.

Hey gidi beeee sene kaç dı acaba? Sanırım 1992 idi çok hatırlamıyorum ilk PS1 sahibi olup da crash bandicoot orijinal cd oyunumu aldığım zamanlar.

Hey gidi Syphon Filter
Hey gidi Ace Combat

Merak ettim halen bu konsollara chip vs takıyorlar mı bütün oyunları açması için?
Hoşbulduk eywallah.

Ps3 Konsollara takılıyor. Ps4 henüz sağlıklı bi işlem yapılamamakta.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,020
PS3 Eskiden usb jailbreak takarak hdd uzerinde calistiridik
3.55 surumunde eleman yazilimsan olarak ps3 hackleyin banada gun dogdu
Yazilimsal olarak jailbreak yaptim ve ogunden beri guncel jailbreakli surumleri yukleyerek guncel tutuyorum

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Evet evet, dövüşün, kavga edin, tartışın, yaşasın kötülük. Sota Sota başkan reklam gelirlerimiz 300 500 1500 katına çıkacak hazırmısın? kavga var koşun millet. mısır.gif
Hayır, zaten amacımın kavga çıkarmak olmadığını anlamışsındır abi, sadece olayı anlamaya çalışıyorum ki artık anlamasam da olur. Ben de bi' problem var belli ki.:kiskis
Hem olsun, n'olcak, tek tartışan biz değiliz ya?:kiskis

Geri
Üst Alt