Konuşalım deyip duruyordun, ben de hep erteliyordum.
Olayı anlamadım, neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?unreleased öyle hatırlıyorum?
Olayı anlamadım, neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
Zaten ilk mesajı siz attınız, yardım teklifinde bulundunuz, goygoy niyetine "tesisat temizliğini sana yaptırayım o zaman" dedim. Sizin de bu konuşmayı laf olsun diye yaptığınızı düşündüğüm için ben de ciddiye almadım.
Sizin dediğinize göre de siz beni sürekli geçiştiriyormuşsunuz, üstüne üstlük ben de size sürekli konuşalım deyip duruyormuşum?
Amacım kavga çıkarmak vs. değil lakin siz kendinizi nimetten mi sayıyorsunuz Allah aşkına?
Günaydın Arkadaşlar . Aranıza yeni katıldım playstation cafe işletiyorumm .
Kurduğunuz cümlelerin altında kibir olduğunun farkında değilsiniz galiba?Hayır da, nimetten saymanın ne ilgisi var?
Ben ciddi olduğunuzu düşünmüştüm.
Güvenmediğim için geçiştiriyordum, demek istediğim buydu.
Hoşbulduk eywallah.Hoşgeldin kardeşim.
Hey gidi beeee sene kaç dı acaba? Sanırım 1992 idi çok hatırlamıyorum ilk PS1 sahibi olup da crash bandicoot orijinal cd oyunumu aldığım zamanlar.
Hey gidi Syphon Filter
Hey gidi Ace Combat
Merak ettim halen bu konsollara chip vs takıyorlar mı bütün oyunları açması için?
Hayır, zaten amacımın kavga çıkarmak olmadığını anlamışsındır abi, sadece olayı anlamaya çalışıyorum ki artık anlamasam da olur. Ben de bi' problem var belli ki.Evet evet, dövüşün, kavga edin, tartışın, yaşasın kötülük. Sota başkan reklam gelirlerimiz 300 500 1500 katına çıkacak hazırmısın? kavga var koşun millet. mısır.gif
Keşkeee.Hayırdır Gencler Enerjınız Fazlamı Gelıyor.