Günaydın

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Patlıyor muyuz hayırdır? Gazı n'apacaksınız? :kop:kiskis
Klima veya buzdolabına lazım sanırım.
Dış cepheye yalıtım yapıldığı için klimaların dış üniteleri sökülüyor, işte bizimki de sökülürken elemanlar sağ olsun gazı kaçırdılar, ben elime alyanı alıp müdahale edene kadar ne yazık ki iş işten geçmiş oldu.:cigara

Geçen sene mi ne gaz fabrikası patlamıştı da r410 fiyatları artmıştı diye hatırlıyorum, bu sene fiyatlar nasıl diye Adem Helvacı Ado abimize soralım dedik ama pek oralı olmadı.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Dış cepheye yalıtım yapıldığı için klimaların dış üniteleri sökülüyor, işte bizimki de sökülürken elemanlar sağ olsun gazı kaçırdılar, ben elime alyanı alıp müdahale edene kadar ne yazık ki iş işten geçmiş oldu.:cigara

Geçen sene mi ne gaz fabrikası patlamıştı da r410 fiyatları artmıştı diye hatırlıyorum, bu sene fiyatlar nasıl diye Adem Helvacı Ado abimize soralım dedik ama pek oralı olmadı.

Foruma girmedi bugün öğleden sonra sanırım. Bırakalım da Pazar günü dinlensin yani. :kiskis
Siz doğalgaz kullanmıyor muydunuz? :hmm

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado abi r410 fiyatları ne alemde şuan?
Sorma başımıza geleni.:slap

Saat de pek günaydınlık değil ama.:kiskis

Bize fabrikadan geliyor 920TL
Piyasada daha ucuzdru değişik markalar.

Sen neden alıyorsun anlamadım ki, Kim bozdu ise o yaptırtsın, ayrıca senin tüp almana gerek yok kalanını kullanamazsın :alala

Bu gün izin verdim kendime kardeşim. Akşama kadar WOT oynadım :kiskis

Umut Barış Umut Barış TYPE5 aldım sonunda. Nihayet ilk defa 10 uncu seviye tankım oldu :kiskis

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422

Sen neden alıyorsun anlamadım ki, Kim bozdu ise o yaptırtsın, ayrıca senin tüp almana gerek yok kalanını kullanamazsın :alala

Umut Barış Umut Barış TYPE5 aldım sonunda. Nihayet ilk defa 10 uncu seviye tankım oldu :kiskis
Yok yav, ben niye alayım, yetkili servisi çağırıp ben yaptıracağım, pek muhatap olmak istemiyorum.:rant

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Ben de bugün biraz para kastım oyunda. Gerisi başka güne artık. :sirit

Geri
Üst Alt