Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Evet abi
Patlıyor muyuz hayırdır? Gazı n'apacaksınız?
Klima veya buzdolabına lazım sanırım.
Evet abi
Dış cepheye yalıtım yapıldığı için klimaların dış üniteleri sökülüyor, işte bizimki de sökülürken elemanlar sağ olsun gazı kaçırdılar, ben elime alyanı alıp müdahale edene kadar ne yazık ki iş işten geçmiş oldu.Patlıyor muyuz hayırdır? Gazı n'apacaksınız?
Klima veya buzdolabına lazım sanırım.
Dış cepheye yalıtım yapıldığı için klimaların dış üniteleri sökülüyor, işte bizimki de sökülürken elemanlar sağ olsun gazı kaçırdılar, ben elime alyanı alıp müdahale edene kadar ne yazık ki iş işten geçmiş oldu.
Geçen sene mi ne gaz fabrikası patlamıştı da r410 fiyatları artmıştı diye hatırlıyorum, bu sene fiyatlar nasıl diye Ado abimize soralım dedik ama pek oralı olmadı.
Haklısınız, ben o detayı atlamışım.Foruma girmedi bugün öğleden sonra sanırım. Bırakalım da Pazar günü dinlensin yani.
Siz doğalgaz kullanmıyor muydunuz?
Haklısınız, ben o detayı atlamışım.
Doğalgazı ısıtma, klimaları da soğutma amaçlı kullanıyoruz hocam.
Öyle mi? Hiç hatırlamıyorum vallahi.Tesisata da baktıracaktınız.
Yok yav, ben niye alayım, yetkili servisi çağırıp ben yaptıracağım, pek muhatap olmak istemiyorum.Bize fabrikadan geliyor 920TL
Piyasada daha ucuzdru değişik markalar.
Sen neden alıyorsun anlamadım ki, Kim bozdu ise o yaptırtsın, ayrıca senin tüp almana gerek yok kalanını kullanamazsın
Bu gün izin verdim kendime kardeşim. Akşama kadar WOT oynadım
Umut Barış TYPE5 aldım sonunda. Nihayet ilk defa 10 uncu seviye tankım oldu
Yok yav, ben niye alayım, yetkili servisi çağırıp ben yaptıracağım, pek muhatap olmak istemiyorum.
Tamamdır abi, sağ olasın.Servise söyle dupont veya CGAS kullansın,
Öyle mi? Hiç hatırlamıyorum vallahi.
Bize fabrikadan geliyor 920TL
Piyasada daha ucuzdru değişik markalar.
Sen neden alıyorsun anlamadım ki, Kim bozdu ise o yaptırtsın, ayrıca senin tüp almana gerek yok kalanını kullanamazsın
Bu gün izin verdim kendime kardeşim. Akşama kadar WOT oynadım
Umut Barış TYPE5 aldım sonunda. Nihayet ilk defa 10 uncu seviye tankım oldu