Günaydın

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Belki de kimine göre gün aymamıştır abi.
İyi akşamlar diyelim biz.:)
O zaman iyi akşamlar konu başlığı aç oraya yazalım :)

İşin aslı ben hep bildirimlere dalıyorum unutuyorum sizlere bir merhaba günaydın demeyi ama birileri yazsa konuyu üstte görsem yazarım ben de mutlaka.

Amaç ikili ilişkiler pekişsin, bir sohbet ortamı oluşsun, klasik sanal ortam yeterince sıkıyor zaten bari iki beş bozalım yani :)

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
O zaman iyi akşamlar konu başlığı aç oraya yazalım :)

İşin aslı ben hep bildirimlere dalıyorum unutuyorum sizlere bir merhaba günaydın demeyi ama birileri yazsa konuyu üstte görsem yazarım ben de mutlaka.

Amaç ikili ilişkiler pekişsin, bir sohbet ortamı oluşsun, klasik sanal ortam yeterince sıkıyor zaten bari iki beş bozalım yani :)
İyi akşamlar, günaydın vs değil de katılım rekoru topiği gibi sohbet edebileceğimiz yeni bir konu mu açsak acaba abi?:cool:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İyi akşamlar, günaydın vs değil de katılım rekoru topiği gibi sohbet edebileceğimiz yeni bir konu mu açsak acaba abi?:cool:

Mekan bahane sohbet şahane kardeşim. Taklitelere gerek yok, rekoru öyle bir kırdık ki artık bir daha emsali timsali olmaz o konunun. Tabi ki bizim olmadığımız yıllarda konuya emek veren ve canlı tutan gönüldaşları da unutmamk lazım :)

Bu anlamda aslında GÜNAYDIN gibi güzel bir başlık altında sohbet için buluşamadıysak sence sorun başlıktamıdır :)

Yine de denemekte fayda var gardaş ;)

unreleased Çevrimdışı

unreleased 

Aktif Üye
7 Ocak 2018
422
Mekan bahane sohbet şahane kardeşim. Taklitelere gerek yok, rekoru öyle bir kırdık ki artık bir daha emsali timsali olmaz o konunun. Tabi ki bizim olmadığımız yıllarda konuya emek veren ve canlı tutan gönüldaşları da unutmamk lazım :)

Bu anlamda aslında GÜNAYDIN gibi güzel bir başlık altında sohbet için buluşamadıysak sence sorun başlıktamıdır :)

Yine de denemekte fayda var gardaş ;)
Abi ben katılım rekoru konusu açalım demedim, tek başlık altında sohbet edelim dedim ki madem öyle sohbet konumuz burası olsun.:)

Nasılsın, ne var ne yok?:cool:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,153
An itibariyle hafta tatilim basladi
Pazartesi 16.00 kadar yatis modundayim

Herkese Gunaydin... :cool:

Geri
Üst Alt