unreleased
Aktif Üye
- 7 Ocak 2018
- 422
Yahu yine kimse günaydın dememiş
Hatta ben bile :(
Belki de kimine göre gün aymamıştır abi.
İyi akşamlar diyelim biz.
Yahu yine kimse günaydın dememiş
Hatta ben bile :(
O zaman iyi akşamlar konu başlığı aç oraya yazalımBelki de kimine göre gün aymamıştır abi.
İyi akşamlar diyelim biz.
İyi akşamlar, günaydın vs değil de katılım rekoru topiği gibi sohbet edebileceğimiz yeni bir konu mu açsak acaba abi?:O zaman iyi akşamlar konu başlığı aç oraya yazalım
İşin aslı ben hep bildirimlere dalıyorum unutuyorum sizlere bir merhaba günaydın demeyi ama birileri yazsa konuyu üstte görsem yazarım ben de mutlaka.
Amaç ikili ilişkiler pekişsin, bir sohbet ortamı oluşsun, klasik sanal ortam yeterince sıkıyor zaten bari iki beş bozalım yani
İyi akşamlar, günaydın vs değil de katılım rekoru topiği gibi sohbet edebileceğimiz yeni bir konu mu açsak acaba abi?:
Abi ben katılım rekoru konusu açalım demedim, tek başlık altında sohbet edelim dedim ki madem öyle sohbet konumuz burası olsun.Mekan bahane sohbet şahane kardeşim. Taklitelere gerek yok, rekoru öyle bir kırdık ki artık bir daha emsali timsali olmaz o konunun. Tabi ki bizim olmadığımız yıllarda konuya emek veren ve canlı tutan gönüldaşları da unutmamk lazım
Bu anlamda aslında GÜNAYDIN gibi güzel bir başlık altında sohbet için buluşamadıysak sence sorun başlıktamıdır
Yine de denemekte fayda var gardaş ;)
elektrikler kesikti calisamadim:rolleyes:Geç kağıdı getirdin mi?
Abi ben katılım rekoru konusu açalım demedim, tek başlık altında sohbet edelim dedim ki madem öyle sohbet konumuz burası olsun.
Nasılsın, ne var ne yok?:
Ne diyeyim abi sana, günaydın.Sus, Cevap verme bana..
Konuş neden böyle yaptın?
Sus sus konuşmaaaaaa
Günaydın Herkese
Bak haalaaa konuşuyoNe diyeyim abi sana, günaydın.
Regaip Kandiliniz mübarek olsun,Allah nicelerine bizi kavuştursun,amin