Günaydın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Acemi Klimacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: Günaydın

Günaydın he he he

Espiri yapınca ben

Bu dijital waat metre den benimde ayarlamam lazım n11 de baktım ama mersinde buluruz elektronikcilerde kanımca

Cümlemizin Allah yüzünü güldürsün

Bugün günlerden hain er mi he hee

@warrior33

bu urunu alabılırsın fıyatıda oldukca makul
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Üstad birde klima ağız sıcaklığını ölçmek için bir zımbırtıda lağzım adını bilmiyorum. Birde ali exp den pay ballamı yoksa kredi kartı ile mi alınıyor. Aliden k. Kartıyla alış veriş yapmaktan korkuyor açıkçası

warrior33' Alıntı:
Üstad birde klima ağız sıcaklığını ölçmek için bir zımbırtıda lağzım adını bilmiyorum. Birde ali exp den pay ballamı yoksa kredi kartı ile mi alınıyor. Aliden k. Kartıyla alış veriş yapmaktan korkuyor açıkçası

Ben n11 den telefon kılıfı aldım bir şey olmadı ama bunu bilemem.

Bende n11.com'dan alış veriş yaptım bayağı sıkıntı yaşamadım. Şu dün klimanın kurulacağı odayla ilgili detaylı mesaj yazdığım başlığı bulamadım yahu. siz hatırlıyorsunuz linki verebilir misiniz acemisiyim forumun

https://tavsiyeforumu.com/konu-inverterlerde-min-max-btu-ve-min-max-elektrik-tuketimi-watt-nasil-anlasilmali.html
Burası sanırım.

warrior33' Alıntı:
Üstad birde klima ağız sıcaklığını ölçmek için bir zımbırtıda lağzım adını bilmiyorum. Birde ali exp  den pay ballamı yoksa kredi kartı ile mi alınıyor. Aliden k. Kartıyla alış veriş yapmaktan korkuyor açıkçası

Onlarca Kez Alısverısım Oldu 1 defa sorun yasadım onuda alıexpress cozdu sagolsun

kredı kartıyla alısverıs yapılıyor eger aklınza suphe kalmasını ıstemıyorsana sanal kart kullanın olsun bıtsın

bu 2 modelden bırını tercıh edebılırsın ucuz ve kullanıslı

Geri
Üst Alt